Spor araç pazarda gidermi?

Thread: Spor araç pazarda gidermi?

1. CRUEL's Avatar

CRUEL said:

Spor araç pazarda gidermi?

Başlıkdanda anlaşılacağı gibi spor araçlar 106, vtec, gsi vs. tarzı araçların oto pazarlarında alıcısı çıkarmı düşünceler?

2. kaan megi's Avatar

kaan megi said:
    pazarda satışı zor
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

3. Emre.E said:
    Pazarda satışı zor olur anca ölü fiyata gider

4. onursumer's Avatar

onursumer said:
    zor ama hiçte belli olmaz her malın heryerde alıcısı vardır

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

5. Burak E.'s Avatar

Burak E. said:
    satılır bence uygun fiyata olursa nie gitmesin
    Quote Originally Posted by s2k View Post
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Quote Originally Posted by Berkan View Post
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

6. ENGean's Avatar

ENGean said:
    bugun pazara ugradık 1 tane 106quık wardı 1 tane modlu eskı a3 1 tanede 2002 vtec2 wardı modlu, bunların dısında hepsı orj.
    bu modlularla fazla ılgılenen yoktu

7. Ferhat_V's Avatar

Ferhat_V said:
    şans işi yolda giderken bile biri satarmısın diyebilir..

2 3 sene önce gri renkte sedan vtec vardı pazarda ama önü yamuk arkası yamuktu bilene satılmayacak gibi durumdaki arabalar uygun fiyattan gider pazarda

8. Emre.E said:
    Quote Originally Posted by ENGean View Post
    bugun pazara ugradık 1 tane 106quık wardı 1 tane modlu eskı a3 1 tanede 2002 vtec2 wardı modlu, bunların dısında hepsı orj.
    bu modlularla fazla ılgılenen yoktu
    Hangi pazara uğradınız merakımdan soruyorum Geçen hafta bende pazardaydım modlu bir ibiza vardı baktım arabanın başında yaşlı bi amca var hemen yanaştım pazarlık ediyorlardı ibizanın sahibi olan genç abi bu arabada 2 milyarlık jant var dedi amcamda sök o zaman 2 milyar ucuza sat alıyım dedi yıkıldım Yani pazarda öyle aksesuara dikkat eden kişi pek yok yada ben göremedim.

9. berkayGLRN's Avatar

berkayGLRN said:
    Quote Originally Posted by Burak E. View Post
    satılır bence uygun fiyata olursa nie gitmesin
    haklısın bence bızde 330i 2001mod vardı pert kayıtlı hemde station wagon ve 4 cekerdi 3 hafta pazara gıttık baglarbasındakı uygun fıyat ıstedik ve 3 cu hafta satıldı ve gıttı
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

10. GokhanRS's Avatar

GokhanRS said:
    Quote Originally Posted by F€RH@_T5 View Post
    şans işi yolda giderken bile biri satarmısın diyebilir..

2 3 sene önce gri renkte sedan vtec vardı pazarda ama önü yamuk arkası yamuktu bilene satılmayacak gibi durumdaki arabalar uygun fiyattan gider pazarda

2 defa başıma geldi yolda giderken durdurup satın aldılar aracımı satılık filanda yazmadığı halde

sahibindene koysan gitmez o paraya bazen.

belli olmuyor pazarda sahibinden com daki fiyatlardan daha pahalı araçlar ve satılıyorlar. yeterki cıncık halde çıkarmak lazım dikkat çekmeli beni al gibisinden.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

11. RottingChrist's Avatar

RottingChrist said:
    Gecen hafta bi hb eg vardi kimse yuzune bakmiyordu genelde ticarilere yoneliyo millet

12. ENGean's Avatar

ENGean said:
    Quote Originally Posted by emre-e View Post
    Hangi pazara uğradınız merakımdan soruyorum Geçen hafta bende pazardaydım modlu bir ibiza vardı baktım arabanın başında yaşlı bi amca var hemen yanaştım pazarlık ediyorlardı ibizanın sahibi olan genç abi bu arabada 2 milyarlık jant var dedi amcamda sök o zaman 2 milyar ucuza sat alıyım dedi yıkıldım Yani pazarda öyle aksesuara dikkat eden kişi pek yok yada ben göremedim.
    rami'de ki .. rastgele ordan gecerken bı ugrayıp bakalım dedık ne war ne yok dıe

13. Emre.E said:
    Quote Originally Posted by ENGean View Post

rami'de ki .. rastgele ordan gecerken bı ugrayıp bakalım dedık ne war ne yok dıe
    Cevap için teşekkürler

14. fastchild's Avatar

fastchild said:
    bizi bugün bostancı sanayiide durdurdular 11.000 nakit dedim abi bi git bunla biz daha gezecez dedim adamların tipini beğenmeyince heran herşey olabilir bizim eski e36 1,5 yıl sahibindende durdu komşuya sattık arabayı
    Quote Originally Posted by Ufuk View Post
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

15. oğuz said:
    paazara bağlı. çoğunlukla gelip arabanın başına kaput açıksa motora bakıyorlar sonra gıdıyorlar:d

16. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    bugun papyonda en spor araba bence rc idi 55bindeydi durusu falan cok güzeldi belkide pazardaki ele gelen tek aracdı... ama pazarda onu görme bana garip geldi böyle arabalar genelde forumlardan yada netten satılır diye düşünüyorum
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

17. AşkınS.'s Avatar

AşkınS. said:
    İstanbul ankara gibi büyük illerde durum nasıldır bilemiyorum ama Zonguldakta imkanı yok

18. erhanarici18's Avatar

erhanarici18 said:
    bi abimizde s2000 vardı sahilde mangal yaparken bi x5 ten inip sordular satarmısın diye
    hiç belli olmaz yanii

19. oğuz said:
    Quote Originally Posted by erhanarici18 View Post
    bi abimizde s2000 vardı sahilde mangal yaparken bi x5 ten inip sordular satarmısın diye
    hiç belli olmaz yanii
    oğlum sana şundan alalım mı demiştir kesin peder bey