hepsiburada ile bizimde toplamda 1000 tl yi aşkın tutarda alışverişimiz oldu.bir kaç kargo gecikmesi haricinde hiç sorun çıkmadı.
alacağınız ürünü önceden akakce.com gibi sitelerden fiyat aralığına,en düşük fiyata vs. bakarsanız zaten çok fark varsa başka siteden alırsınız olur biter yani.bir sitede ucuz olan ürün başka bir sitede pahalı,ucuz olan sitedeki pahalı bi ürün diğerinde ucuz olabiliyor sonuçta.
hepsiburada nın fırsat ürünleri de çoğu zaman normal fiyatları yani pek bi fark olmuyor çoğuda göz boyama bence.
sonuçta herifler 98 den bu yana işlerini sürdürdüklerine göre o kadar da kötü sayılamazlar![]()
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, bu bahsettiğiniz sanalpazar sitesini kullanan, ilan açıp, satış yapan veya alışveriş yapan varmı?
ben toplamda 3 ürün sattım 4 ürün aldım çok şükür sıkıntısız
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Sanal pazardan ipod almistim kardesim icin. Hicbir problem yasamadim.
Hepsiburadadanda son iki sene ozellikle cok alisveris yaptim bir ara hatta her hafta bisehler geliyordu.Genellikle populer olan urunlerde bir problem yasamadim uzun kargo haricinde.
500 liralik alisverise verdikleri cekler vardi bayramda onlari kullandim sonra problem olmayinca yine Yilbasi kampanyalarinda alisveriS yaptim mikrodalga firinin yanina kitap dvd pc icin birkac malzeme aldim yine hediye ceki kazandim. Hediye ceklerinden biriyle notebook cantasi aldim bir hafta beklettiler sonra cantayi teslim aldik gozuktu. Binbir itiraz sonrasi ikiaya cantayi alabildik. Dedeme aldigim tel. Ekrani catlak cikti iade edip parasini almamiz yine iki aydan uzun surdu ki garanti icin ne kadar dolasip tartistigimi saymiyorum. En beteri ise call centerlari aradiginiz zaman ilk yirmi dkk icinde ulasirsaniz gidin piyango bileti alin. Artik hicbirsey almiyorum.
siteden birşey satmak istediğimizde fatura fotokopisi talep ediyorlar, 2.el veya y.dışı üründe fatura ibraz etme şansımız yok, bu sebeple satışı iptal ediyorlar.. hiç alışveriş yapan yokmu arkadaşlar?
bu siteden satış yapan kimse yokmu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)