[QUOTE=FaBeRgE;2216093]bu işin kralı 3ds maxtırneden derseniz hazır olan hiçbirşey yok çaydanlık hariç
diğer programları bu yüzden pek sevemiyorum. 3dsmaxte sıfırdan modellemek en iyisi[/
inşaat teknıkerlıgı bıtırdım şimdide dgs yapım muhendıs olmak istiyorum sırf etıket için 3 sene daha okucambı kac ay önce cephe kaplama montalama işlerınde cephe kaplama yapmaya calısıyodum 3dmaxla sonunda ınsaattan anlamayan ınsanın yanında çalışmaktansa hıc calısma daha ıyı dıyerek sınava hazırlanıyorum ara verdım cızıme tehmuzdan snra artk tekrar baslıcam cızıme kendı ısımı kurcam ıns
ama onlar archicad gibi programın getirdiği hazır objeler değildir. birileri modelleyip satışa sunmuş. üstelik tasarımcı olan kişi zaten hazır obje kullanmaz.
ben iç mimarım ünide bize bilgisayar destekli tasarım olarak archicad göstermişlerdi, hiç sevmedim kullanmadımda, tasarımı kısıtlayan bi program bana göre.
3ds max üzerine program tanımıyorum en azından kendi alanımda
Ya tabikide Merve hali hazır malzeme kullanmak yerine kendin tasarlamak en mantıklısı (bu daha cok endüstrial tasarım ve içmimarlık için daha lazım.) ama ben mimarlık okuyorum obje tasarlamak için degilde iç mekan yapımında hazır objeleri daha cok kullanıyoruz.
bir iki örnek hazır objeler ile yapılan sadece tavan tasarımı ve ısık ayarları ıvır zıvır arkadaşıma ait mükemmel bi bilgisi yok onunda tabi daha iyisi olabilir.
Uploaded with ImageShack.us
prog. bende alabilirmiyim acaba ?muratpug@hotmail.com
bide hazır konusu olmuşken sorım belki bilen vardır. 3d max 2009 + vray da render almak istedıgım zaman lisans kodu hatası verıyo. bi çok farklı crack denedım ama düzelmedi bi türlü bilgisi olan varmı acaba ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)