günceell arkadaşlar
Printable View
günceell arkadaşlar
mustafa borc versene yav :D
jnt aldın paramı bitti dohtor efendi :D
Garanti Bankası arkadaşlar.
Bahadır , allah versin . :D
güncell.........
drift olayını trafiği yani alt deviri düşünerek değiştirdik turboyu gt2871 aldık haklısın yani selçuk :D;)
bu arada araba hazır parçaları bekliyor bi conta eksiğim var o da geldimi 3-5 günlük işi var arabanın umarım yetişebilirim ve bi aksilik çıkmaz orda olmam lazım rodajı ayarlarıda aradan çıkaracam nasıl yapacaksam :eek::rolleyes:
Unutmadan bi malzememiz daha eksik Mustafa kardeşim hayırlı haberi verirse onuda yetiştirmemiz lazım ***** :d
O olmasada olur şimdilik :D Adamlar bana da cevap vermemeye başladı iyimi.Bora sen bi banyo etsene kardeş :) Heheh
Kardeş tamam yoğunum bu ara ama ;)
Cuma vardı yani sabah suya doydum sanayide camiye gidiyorum artık günahımı alıyorsun :(
o olmadan olmaz Mustafa valla hadi gözünü seveyim bitiralim şu işide bi eksik o kaldı gelicem bak :)
aman oglan olsun :D
Bora günde 2 mail atıyorum.Eskiden "my friend , pal" diyordum şimdi "c'mon boy i ll kick your little ass" diyorum ama tık yok.bekliyorum.bi mail daha attım şimdi.
Mechanix aklıma bir fikir geldi. izlemeye gelenlerdende cüzzi bir ücret alınsa toplanan parayla driftbox alsak. Drift için iyi bir yatırım olur kanımca.
valla benim boost 3900 gibi geliyo ama napalım -yapacak 1 seyyok.. katılıcaz hertürlü..
Katılım paraları lütfen bu hafta yatırılsın arkadaşlar.!
mustı frk cındeya yatıramazsa ordan nasıl yapcez
Sana 100 YTL borcu olacak Selçuk :D
ön aksları sökup geLiyim mi bende asLında:D
way adı musty :D
Sponsor işini hallettiniz mi?
2 Sponsor hazır ama 1 tane daha lazım en az.
Katilimcilar ücretileri Cuma Gününe Kadar Yatirmalidir Arkadaşlar.bu Cuma Son Gün.bugün çarşamba.10 Kişiden Alamadim Henüz.
up up up up
arkadan itince noluyoki yani niye bulu$uyosunuz 4cekerler her bulu$maya gidicekler o zaman :D