Arkadaşlar zamanı önümüzdeki ay içi olarak tahmin ettiğim bir buluşma düzenliyorum.Buluşmaya gelecek olan herkesin kendi aracı olacak ve tüm araçlar arkadan itişli ve LSD li olacak.Max 15 aracı kabul edebileceğimiz bu buluşmanın amacı tabii ki Drift.Otopark ı ayarladım diyebilirim.Muhteşem bir yer.Çok geniş ,asfalt bize çok uygun.
Katılım ücretli olacak.Bunun sebebi otoparkın kirası.Fiyatı size en kısa zamanda bildiricem.
Tüm katılımcılar yanlarında yedek lastikleri jantlarına takılı şekilde gelecek ki dönüşte problem yaşamasınlar.
Saat 12 gibi başlayıp akşam 9 a kadar istediğimiz gibi eğlenebileceğiz.Kukalarla drifte uygun parkurlar yapacağım.Bu sayede hem araç kontrolunüz gelişecek hem de gerçek driftinbirinci viteste yapılmadığını yaşayarak göreceksiniz.
Alanda lastik değiştirme işini lastikçi ayarlayarak ücret karşılığı halledebiliriz.Yemek içecek işi zaten sorun olmayacak büfe gibi bir minibüs ayarlayacağım.
Araçlarınızın sorun çıkarmaması için bakımınızı ve kontrollerinizi yaptırıp gelmelisiniz çünkü mekaniker ayarlamayacağım
Bunların dışında bu tarz bir organizasyon ilk kez düzenleneceği için çıkabilecak aksilikler ve eksiklikler olabilir.Sizlerinde tavisyesi varsa lütfen iletin.Sorularınızı varsa sorun.
Tam tarihi söyleyemediğimden sizlerden de kesin katılım için söz istemiyorum ancak böyle bir organizasyona katılmak isteyenlerin ellerini görmem lazım.Çünkü 15 aracın en az 8 tanesi zaten aklımda olan kişilerdir.Bunların dışındakiler kimler görelim.
Ha bu arada böyle bir günün masrafı benzin dahil yaklaşık 150 ytl oluyor.Pist ücreti hariç.Lastik+benzinden bahsediyorum.Aklınızda bulunsun.