hep bu fransızlar ya renonun dıreksıyon mılı kırılmasa belkıde yaşıyordu hala![]()
![]()
filmin gösterinmde olduğu sinemalar
AFM Budak Caddebostan: 17:10 – 19:40 – 22:00
AFM Carrefour Maltepe Park: 19:25 – 21:50 – Cuma & Cumartesi: 00:15
AFM Carrefour Ümraniye: 21:45
AFM Fitaş Beyoğlu: 11:00 – 13:20 – 15:45
AFM Forum İstanbul: 21:20
AFM İstinyepark: 21:45 – Cuma & Cumartesi 00:10
AFM Migros Beylikdüzü: 16:15 – 18:45 – 21:15 – Cuma & Cumartesi: 23:40
AFM Profilo Mecidiyeköy: 16:40 – 19:05 – 21:30 – Cuma & Cumartesi: 23:55
Altunizade Capitol: 19:15 – 21:40
AFM Ankamall Ankara: 21:55
AFM Cepa Ankara: 16:50 – 19:20 – 21:50
Ankara Kentpark Prestige: 16:30 – 18:45 – 21:00
AFM Ege Park Mavişehir İzmir: 16:45 – 19:15 – 21:45
AFM Forum Bornova İzmir: 18:30 – 21:00
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Fransızlara olan kinim 1 kat daha arttı , yapmadık oyun bırakmamışlar Prost u şampiyon yapmak için , hele ikiside McLaren-Honda da iken Senna nın diskalifiye edilmesi tam bi komedi.Zamanın FIA başkanıda hayatımda gördüğüm en uyuz kişileren biri adamın konuşmaları filan tam sopalık
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Barrichello antrenmanlarda kaza yaptı ölümden döndü, Roland Ratzenberger sıralamalarda kaza yaptı öldü, bu yarışı FIA neden iptal etmedi ki o zaman? Senna da bi anlık dalgınlığıyla bariyerlerde gözlerini kapattı. Ağladım ya yemin ediyorum..
Prost'un şampiyon olması içinde elinden geleni ardına koymamış o Fransız FIA Başkanı.
yarisciligi ayri , kisiligi cok ayri degerlendirilmesi gereken birisi bence . omru yetmemis , su zamanda yasasaydi cok daha efsanevi olacagi kesindi .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
okuduklarımdan hatırladığım bi not;
çocukken araba kullanırken ayağı debryaja yetişmediği için uğraşarak debryaja basmadan vites değiştirmeyi çözmüş...
Herkesin mutlaka izlemesi gerek..
Heyecanlandım, tüylerim diken diken izledim, gururlandım en sonundada boğazım düğüm düğüm oldu gözyaşları içinde bitirdim..
Mükemmel insan, gerçek bir sürücü ve yarışçıymış..
eskiden beri belgesellerini izliyorum ama her seferinde hem adama hayran oluyorum hemde yapilanlara sinir oluyorum..
izledim ve ağladım
konuyu tekrar gözden geçirince schumacher kıyaslamasını gördüm, schumacher'den bile iyi yazılmış senna için ....
oldukça uzun zamandır f1 takip ediyorum, 96'tan beri düzenli yarış seyrediyorum ... ağır schumacher taraftarıyım ... ancak bana bu kıyaslama anlamsız geliyor;
inceleyince karakterleri birbirine çok benziyor, filmde gördüğünüz durumların birçoğunu schumacher de ilerleyen yıllarda yaşadı hatta schumi'nin ayağını kırdığı silverstone yarışını izlerken bile aklıma ilk senna gelmişti benzer mekanik sorunla kontrolsüz hale gelen aracı yüzünden ....
sonuç olarak senna kariyerinin parlak bir döneminde yarış sırasında 1. giderken hayatını kaybetti ve sonrasında aynı sene schumacher ilk şampiyonluğunu kazandı sonra gerisi geldi istatiksel olarak dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pilotu oldu ....
kesin olan birşey var senna ölmeseydi schumacherin rakamları daha aşağıda olacaktı, senna ölmeseydi f1'in gerçek altın çağını izleyecektik belki de bir yarış sırasında birbirlerini yumruklayıp kafa-göz patlatacaklardı ..... senna mı schumacher mi sorusunun cevabı maalesef yok.
Hangi motorsporu dalı olursa olsun herkesin izlemesi gereken bir belgesel gerçekten..
Özellikle Monaco'daki araba içi kameradan olan görüntü beni bitirdi.. Bildiğin limitlerde gidiyor acaba bugün bu teknolojiyle böyle giden pilot var mı Monaco'da..
Senna'nın hayatı konusunda çok fazla fikrim yoktu ve ilgimde yoktu açıkcası.. Bu filmden sonra gerçekten duygulandım ve etkilendim..
torrent linki varmı filmin,
olan arkadaşlardan rica etsem pm alabilirmiyim linki
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
8 lik yeter bence
şimdiden teşekkürler
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bugün 52. doğum günü efsanenin.Toprağın bol olsun Ayrton Senna...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)