herşey umduğun gibi olsun kardeşim tekrar hayırlı olsun gece rüyamda seni gördüm pompa soruyordunhallettınmı cok bısey varmıymış
herşey umduğun gibi olsun kardeşim tekrar hayırlı olsun gece rüyamda seni gördüm pompa soruyordunhallettınmı cok bısey varmıymış
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
abi ilk önce yürüyen bi kendi speclerimdeki 306gti ile denemem lazım vtec cok var zaten
teşekkür ederim ..
ufak tefek eksikleri var vites topuzunu değişmem lazım, sağ en öndeki ufak çıtayı çalmışlar falan filan sol kapının camı gevşemiş heralde otomatik indirme tuşunun rollesi mi yandı kablosu mu kopuk bilmiyorum otomatik indirmiyo acıyor camı ama otomatik indirip kaldırmıyor.. bu gibi eksikler var işte ufak ama benim gıcık olduğum şeylergörüşürüz kısmetse zaten ya
arabadan cok memnunum suan.
zhauhzauh pompacı olduk![]()
çivi girmiş anasını satıyım yama yaptırdım ufak bişeydi zaten sabah sabah ayak pompası aradım gittim benzinliğe buldum
nazarlık olmuş
hadi foto isteruk yapıştır konuyu![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Yetkili serviste vites topuzu 110 lira
Kapıdaki ufak çıta ise 10 lira
Cam kaldırma geneli abanıldığı için üstüne ufak bi kademesi oluyor normalde auto butonunda,
onu zorluyorlar yada pislik doluyo auto ya giremiyor ben eski arabamda söküp temizlemiştim daha rahat çalışır olmuştu.
Tabi seninkide öyle bir durummu bilemiyeceğim belki bozulmuşta olabilir.
Bozuksada o parça komple 150 lira![]()
güzel ya o zaman. cam açmada sıkıntı olmadığına göre auto fonksiyonunda vardır bişey dediğklerinden biri olabilir.
vites topuzunu yetkili servis hariç alabileceğimiz bi yer var mı peki??
bu arada çıta boyalı mı oolluyor? siyah şekilde mi veriyorlar?
kanka aracın boya kodu var bilmem nesi var ne biliyim daha yeni pecocuyuz belki şase no söyleyip veriyorlar boyuyorlar filan diye şey ettim![]()
hauahua![]()
hafta sonu :P
aracın bildigim kadarı ile kronik hastalığı yok ve yedek parça konusunda da sıkıntısı yookk,
eski bir GTI kullanıcısı olarak,sadece yakıtının fazla olduğunu soyleyebilirim,
sıralı sistem lpg diyicem ama GTI lara takılıyor mu bilmiyorumm
torkları yuksek olduğu için sıkıntı olabilecegini duymuştum
genel olarak bakıldığında zevkli bir araçtırr..
şahsen ben tekrar düşünüyorummm
yakıt sorununu çözebilirsem??
konuyuda dagıtmak istemem bilen var ise bilgisini almak isterim
GTI'a lpg takılır mı
tesekkurler....
lpg takılcağına almayın daha iyi açıkcası
450-500krş yakıyorum benzinin lt'si 4.50 diyin işte..
normal bi yakıt.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)