keşke benim garajda çalışma yapıcak birini bulsam.boyasını alırım![]()
Bu konudaki fotoğraflardaki gibi olanlara sanat diyorum.Ama yapmayı bilmeyip ellerine boya alıp öyle abuk subuk şeyler yazanı pek iyi görmüyorum.Benimde var grafiti yapan arkadaşlarım.Ama onlar eskiden illegaldi şimdi legal'e döndü.İyi de yaptırlar
antalyada bırını bulsam boyasını alırım bızım otoparkın duvarını boyasa ne ıyı olur![]()
ben odamın duvarlarına yaptırmıstım cok ta severım degısık calısmaları cokta guzel olmustu oda ama evı satarken sıkıntı oldu kac kat boyadık anca duzeldı duvarkısaca ben yapılan guzel calısmalara hayretle bakıyorum
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Yaklasik 6-7 sene yaptim, yaptik. Haydarpasasindan, kagithanesine gezmedigimiz yer yoktu. Cok eglenceli, insanlari sanildigindan cok daha fazla birbirine baglayan ve bulusturan bir eylem. Sanat mi degil mi tartismasi pek dogru degil. Bir tabureyi alir ustune araba motoru koyar ve buna "sanat eserim" dersiniz, kimse de buna degildir diyemez. Sanat olup olmadigi gorecelidir kisacasi. Icinde yaraticilik ve cok cok fazla pratik olan bir iş. Hele ki TR gibi alet edevatini ivir zivirini bulmasi zor olan bir ulkede bayagi meşakkatli.
En cok Teşvikiyedeki eski eflatun renk Sigorta Binasinda vardi calismalarimiz ama yiktilar binayi. Gece oranin en ust katinda bira gecelerimiz olurdu, gorebileceginiz en guzel manzaralardan biriydi. Ozluyorum aslinda o gunleri cok... Hatta bilinen en iyileri Turbo ve S2K lakapli sanatcilar da katilirdi bize. Sagolsun emniyet ve cehalete yenik dusen bir sanat ulkemizde. skater arkadaslarimizla birlikte cok kavga etmisligimiz vardi milletle![]()
///Mürüvvette endaze olmaz.
Hep ilgimi cekmiştir, yetenek meselesi![]()
dikkat ettinizmi bilmiyorum çapa hastanesi yanından millet caddesinden vatan caddesine inen tatlıpınar cad. yolun başından sonuna kadar grafiti nerdeyse mükkemmel eserler varher geçtiğimde ağzım açık izliyorum
Mezun oldugum lisenin duvarında gördüm, lisenin ismini yazmışlar grafiti ile, o kadar hoşuma gitti ki. Bence çok güzel bi olay..
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)