coil-ex yay..focusa takılmıştı aşırı sert vede yeteri kadar düşürmemişti.
coil-ex yay..focusa takılmıştı aşırı sert vede yeteri kadar düşürmemişti.
apexi afc neo
klimayı açınca araç resmen 50hp kaybediyor ve km'de 1 lira yakıyordu.... herhalde bu cihaz yüzünden aracın ecusu klimanın açıldığını anlamıyor ve normal ayarlarla devam ediyor....
oem baskı çakma balata = 10 numara![]()
Megan coil Bomz ile aynı nerdeyse.. Hep bu marka takıntısı iste.. 5 lik eicbah i çok arıyorum.. Bide fok balıkları çok yanliz ...![]()
İMZA KURALLARINI OKUDUM ...
marshall ve sumimoto lastik alcağınıza kabak lastikle dolaş daha iyi
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
nano çırçır vardı bir zamanlar, farklı bir forumda benle satıcısımı üreticisimi ne baya bir tartışmıştı![]()
körler sağırlar
Eibach 3 cm yay
Eibach 5 cm yay
İkisi de aracımı doğru düzgün düşürmedi. Çıkarıp sattım.
Momo vites topuzu, momo pedal takımı
Dünyanın parasını verdik momodur diye. Momo logosu dökülmeye, derisi yırtılmaya, pedal üzerindeki plastikler sökülmeye başladı.
FK 6-4 yay - Koni amortisör
Son derece memnunum, sertliği de düşürüşü de istediğim seviyede. Konilerin yol tutuş kabiliyetine de pistte aşık oldum
Magnaflow cat back
Özellikle 1e1 kit olması sebebiyle arabaya montajına bayılmıştım. Kaynak kullanmadık bile. Onun dışında headersla birleşince performansı tatmin etti.
Art Car deri döşeme
Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen hala ilk günki formunda. Mutluyum.
hacı bunu her zaman söylerim. Ürünü savunmuyorum, kafam da tam basmıyor ama.. Arabayı kıpırdatmadan, aynı anda, 5 dakika aralıkla, her 2 testte de aynı değerlerin girildiğini gözümle görerek +4,6 hp'lik fark gördüm. Kafam basmıyor ama dyno kağıdı da gözüme gözüme giriyor![]()
almak ıstedıgım urunlerı arastırıyorum normal bır arastırma deyıl yanı bır cogunu ezberlerım + larına ve - lerıne bakıyurm ona gore alıp kullanıyurm su ana kadar bır suru parca ladım taktım hepsınden menmunum bu yuzden arastırmadan parca satın almayın derım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
nano charger bende taktırmıştım 3-4 sene önceki aracıma. fren şişiyodu max speedde giderken araba balon gibi şişiyodu sanki. zaten gelmesiyle gitmesi bir oldu vurgunu yapıp gittiler.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)