|
|
#1 | |||
![]() |
Qashqai hakkında görüşleriniz nedir?
1.5 dizel düşünüyorum. aracın ıcı hariç gayet hoş geldi bana. Teknoloji acısındanda gayet yeterlı bı seviyede.. Tekna paket + Platinum + Cam tavan + Nissan Connect paketi yani tam fullünü almayı düşünüyoruz. 4x2 olması bızı pek ılgılendırmıyor, cünkü arazı ıcın degıl sehır ıcınde kullanıcaz. 4x2 olmasına ragmen TÜV e her yılmı gırıyor 2 yılda bırmı acaba sormayı unuttum ![]() sanırım yarın bı test sürüşü yapıcam.. Görüşlerinizi almak istedim kullanan falan varsa gerçek yakıt tüketımı ıle bılgılendırırse sevinirim. Punto 1,3 Multijet i takasa verıp alıcam. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ef
|
ön direkleri görüşüsü olumsuz etkiliyor bence ve ön cam çok küçük gibi içeriden pek görme şansı vermiyor sanki
4x4 de olsa 4x2 de olsa otomobil olarak tesciledildiginden 0 km iken ilk 3 yıl sonra 2 yılda bir +olarak 2,3 tane lpg takan gördüm __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." Son Düzenleyen Frid; 20-04-2011 23:55. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
4 x 2 olması bildigin iki ceker demek.yani diger binek araclarla aynı kategori.zaten ruhsatada binek arac diye isleniyor.arazi aracı diye degil.o yüzden tüv e sorun olmaz.ayrıca 4 x4 araclarda tüve 2 yılda bir giriyor onlara ozel bir durum yokki.
yakıt tuketiminin dusuk oldugunu biliyorum.ic malzeme kalitesi güzel degil.dısarıdan bi umutla girip icinde hayal kırılıgına ugruyorsunuz.oturma pozisyonunu pek begenmedim.arkası biraz dar gibi geldi.baska bir sorun yok gayet güzel cok satan bi arac |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
dacia duster
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
içi ciddi derecede kalite yoksunu dayım almış kapı kolunu tuttum pilastik pilastiğe sürtüp gıcırt etti
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
![]() tasarim icin okadar farka degermi tartisilir
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Bizde benzinlisi vardı. Yakıtı dışında memnun olmadığımız konu yoktu.
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
Ben 1 süre benzinlisini kullandım, içi bence o kadarda kalitesiz değil, 50 bin tl lik bir compact suv için gayet yeterli kalitede. Ama yukardaki arkadaşın dediği gibi sürüş pozisyonu ve sürüş açısı biraz dar, bir süre sonra insanı bunaltabiliyor. Performansı normal bir 1.6 atmosferik araba kadar. Genel olarak keyifli ve parasının hakkını veren bir araç. Makyaklısıda çok yakışıklı olmuş ayrıca.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Bence Şkoda Yeti ye de bakın..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
arkadaşımda aldı cuma günü teslim alıcak bakalım hayırlısı...
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
2.0 olan versiyondan şirkette mevcut. Yol tutuşu çok kötü, yandan rüzgar yediği anda araba nereye gideceğini şaşırıyo. Korkunç motor ve yol gürültüsü alıyor içeri.
Bunların dışında pratik bi araba. İç konsol vs o paralar için gayet tatminkar. Yakıt konusunda memnunuz ama yol tutuş çok kötü. Tekrar alırmısınız diye sorarsan kesinlikle hayır. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
nekadar?
sen önce onu söyle. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Freelander 2 verin hayrına uygun fiyata
almasın Qashqai
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Babamda qasqai var,Abimde insigna var,Arkadaşımda M3 var,Bi arkadaşımdada clio var :))ama benm yok
|
valla 7 aydır 1.5 full dieselini kullanıyoruz.ağırlıklı olarak babam kullanıyor.kimse çok yakıyor diyemez.şehir içi ortalaması 5.9 ile 6.3 arasında değişiyorki o ağırlıkda araç için bence ideal.Konfor bakımından verdiğin paraya değiyor.içi çokta götü değil.Yol tutuşu o kasadaki bi araç için bence çok iyi.izmit istanbul otobanı haricinde başka biryerde denemedim ama izmitten gebezeye giderkenki o virajlı yollara 160 km hızla girebiliyorsun ve en ufak bi savrulmada yok.bence alınabilecek bi araba.arkadaşımda vardı şirkette vardı amcamda vardı demiyorum direk 7 aydır kullanıcısı olarak sölüyorum.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kankaa onu bende ıstıyorumd cok para
![]() 60-65 bın arası kaşkaylarr x1 m yoksa süper alette cok para.. 50 bın € ya hem baya araç var alınacak ![]() Tiguan mıdır nedır o tıpsız jıpede baktık mesela onu begenmedım. tıpı cok kötü teknolojısı güzel.. ıcı güzel ama tıpten yoksun bu paralara anlabılecek en ıyı araç bu gözüküyo bızım puntoyuda verdıkmı
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
mertol abıcım oda şkoda olmasına ragmen pek bı pahalı ve kangoo ya benzıyo
|
|
|