Plakamızı aldık. Konu kilitlenebilir.
Plakamızı aldık. Konu kilitlenebilir.
bizde yenı aldıgımız araca 34 NAZ .. ı sorduk.hiç karıştırmayın 5000liranın uzerınde tutar dedıleranında caydık tabi
Bende biraz araştırmıştım banada şehir dışına alım satım yapılması gerekiyor demişlerdi bende dedim acaba alım satım yaptıktan sonra plakayı ne kadara alırız diye bir tane boşta 34 EMR vardı 3.500 tl demişlerdi.Hem fiyat pahalı geldiği için hemde uğraşmak gerekiceği için vazgeçmiştim.
ege 81 plaka dandik lpg li bir e36 da sırf plaka için arabayı alıyordum nerdeyse
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Muameleciye göre değişiyor kanımca fiyatlar. Kendi aracımdaki plakayı yeni aracıma geçirmek için bile bağış söz konusu olduğundan erteledim bir miktar.
Diğer soruya gelince 34 xxx plaka aracın plakasının 34 yyy olarak değişmesi için önce başka bir ile satışı olması gerekiyor. Kredili satışlarda da bankalar plaka/ruhsat çıkmadan parayı teslim etmediğinden biraz sıkıntılı bir süreç oluyor.
Beyler konu iyice dağıldı. Herkes hayat hikayesini anlatmaya başladı. Bu konuyla ilgili herkes farklı bir şey söylüyor. Bana 1.500 liraya halledilebileceğinden bahsedildi. 5000 lira diyenler var burada. Net olarak bir bilgisi olan varsa lütfen bu konuda bizi aydınlatsın.
Pardon kardeş aynı anda yazdık heralde. İş bitirici tanıdık muamelecisi olan varsa lütfen burada paylaşsın.
Ben yaklaşık 1 ay önce arabama 34 XXX 34 plakayı almadan önce çok araştırdım çok didindim.Tam caymak üzereydimki en sonunda plakayı aldım ama tamamen kısmet oldu.Bu işlerle uğraşan tanıdık bi muameleci bulduk ruhsat plaka vd. işletme zırtbırt hepsine 1350 tl para werdim.Oda şöyle oldu birisi bu plakayı hazırlatıp almamış memurda dediki bunun sahibi gelmiyo 1000tl yi yatırsın hemen ona werelim oldu.
Bu arada harfler ilçelere dağıtılmış durumda mesela A harfiyle başlayan bi plaka almak istiyosan GOP trafik emniyete gidiyosun memuruda emn. müdürü de diyoki 1500 tl polis wakfına yatır gel werelim yoksa yok bunun sebebi ise bireysel rüşwetin önüne geçmekmiş.Haa bu arada eğer ikametin GOP da değilse yine olmuyor olması için GOP da ikameti olan birisine arabayı satıyosun yada arabayı sen almadan önce o alıyo plakayı alıyo sana satıyo
Öncelikle 1500 liraya kesinlikle halledersin işini onu söliyim.3000-5000 hikaye daha doğrusu dilin kemiği hesabı
Benim ismim eşimin ismi bide soyadımız oldu ben 1500 tl ye az kalsın SLM alcaktım ismim selim olduğu için ama arabayı tanıdık bulamadığım için bide S ye bakan ilçede olmadığım için elin oğlunun üstüne alması yemedi.
PSN:dohcvtec99
Nazmi abiye yazdım teşekkürler. Asimos beni ayırdığım bütçe en fazla 2000 zaten ; seninki de kısmet olmuş.
Tunerboy dediğim gibi eğer ikamet yerin tutuyosa yada istediğin plaka ikamet ilçendeyse direkt 1500 polis wakfına yatır git istediğin plakayı bassınlar.
PSN:dohcvtec99
ALP plaka bakmıştım ankarada 4bin tl yada 4 tane salon klima al gel dediler![]()
Bende 35 efe xx plakaya 2500 tl vermıstım.4000 tl den asagıya vermıyoruz dedıler.1000-1500 tl zor gıbı gelıyor bana o yuzden
aynı ıl ıcerısınde kı satıslardada plaka degısıyor ıllakı ıstanbul dısı yapıp tekrar ıcerı sokmaya gerek yok cunku ben aracımı ıstanbul ıcınden aldım satıs esnasında noter plaka degısıcekmı dıye sormustu.
3 harfli C ler bostancıda,
3 harfli n ler bostancıda,
3 harfli e ler maltepede,
3 harfli m ler sultanbeylide,
3 harfli s ler üsküdardatanıdığınız varsa o söylenen bedellerden çok düşüğe alırsınız, adamların size söylediği trafik vakfına bağış yapmanız, yani orada plakayı size verecek olan polis memurunun insiyatifine kalmış iş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)