Antalya , sorgun , voyage...
Printable View
Antalya , sorgun , voyage...
antalya belek ela quality resort hotel tavsiye ederim
tavsiyeleriniz için teşekkürler söylediğiniz bütün hotellere tek tek bakıyorum.
fakat şuan için aşağıda listelediğim hoteller hakknda bi yorumda bulunacak kmse yokmu?
1- susesi luxury
2- rixos premium ???
Tavsiye edeceğim otel bir balayı oteli olarak geçmiyor ama foça/bülbül yuvası butik oteli (jakuzili odası) en azından balayından sonra bile gidilip tatil yapılabilecek güzel bir butik otel bence... Akılda bulunması açısından belirtmek istedim.
teşşekkürler saolasın :) balayı hotelini bi ayarlasak... sonra sıra keyif maçlı tatillere geldiğinde dediğin butik hotele de bakılabilir ;)
Biraz farklı olsun ya :) Perdue ldeniz | Balay oteli,balay otelleri
su sesi güzeldir, ama senin ne aradığın önemli... denizi güzel olsun yeşillik olsun yemekler güzel olsun dersen, eh haliyle balayı ortam daha nezih olsun dersen XanadU yu kesinlikle tavsiye ederim, mimarisinde ben de çalışmıştım yıllar önce, yapı olarak başarılıdır...
valla bende otele gidicektim balayında otele gittim kıbrısa ufaktan bi otele yerleştim kiraladım bi araba kıbrısın altını üstüne getirdim hem param cebimde kaldı hem bi dünya gezdim :D
bence msc turla gemi turuna idin balayı için muazzam balayı çiftlerine iraz daha farklı davranıolar hemde 3 4 farklı ülkeyi görme imkanınız oluo. bence balayına türkiyede tatile gitmeyin ayrıca dili hiç dert etmeyin hertürlü işinizi görürsünüz iki üç kelimeyle :) how much, water bide rakamlar bitti gitti :)
Adam & Eve Hotels, Belek - Antalya / Türkiye
Balayı konseptli bir oteldir.
Fazlasıyla memnun kalırsınız.
ikisi arasında rixosu öneririm ama adam&eve i boş geçme
Adam&Eve konsept olarak balayıdır, tercih edebilirsiniz.
Ama yok ben düzen olarak oturmuş bir otel isterim derseniz Gloria grubunun herhangi bir oteline gidebilirsiniz. Xanadu da düzenli ve müşteri memnuniyetinin yüksek olduğu bir oteldir.
yorumlara göre adam eve ve xanadu ve rixos premium arasında bir seçim yapmam gerekli :S
2011 mayıs ayında ben balayı için Voyage Belek'e gittim, okadar memnun kaldım ki geçtiğimiz yaz da tercihimi aynı otelden yana kullandım.
tesis olanakları vs bir yana personel müthiş güleryüzlü hizmet veriyor ve sizi hakikaten "misafir" ediyorlar.
Balayı çiftleri için teraslı Deluxe odalar var, gözatmanızı öneririm.
Voyage otelleri ETS tur iştirakidir. ETS türk pazarına yönelik çalıştığı için önce kendi otellerini doldurur. Bu sebeple müşterilerin çoğu Türktür.
Otele ve hizmete bir laf söyleyemem her müşterinin isteği Voyage larda emir niteliğindeymişcesine ilgilenirler. Bunu iyi biliyorum.
Gelgelelim o kadar fazla Türkle birlikte aynı otelde tatil yapmak belki sıkıntı verebilir :)
İçip içip yanında eşi olan kadına asılanımı istersin, 3 kuruş para veripde oteli satın aldığını sananı mı? ...
Sözlerim yanlış anlaşılmasın, ne demek istediğimi turizmle haşır neşir olanlar anlıyorlar :icon_tup:
Adam & Eve Hotels Balayı için en iyi adres. Ödülleri ile tescilli zaten...
Kesinlikle Belek Sensimarı öneririm senelerdir Cornelia'nın otellerine giderim bu sefer Sensimara gittim memnun kaldım balayı için idealdir çünkü çocuk yasak gereksiz animasyonlar yok,akşam yemeğine şortla gitmek yasak insanlar yemeğe güzel ustruplu giyinip geliyorlar etkinlikler hep çiftlere yönelik,odalardaki banyolarda duvar yok hep cam güzel fantezi oluyor :D
Ben bu sene antalya maxxRoyale spa otelde yaptim balayini ozellikle kopuklu masaj ve diger msjlar tavsiye edilir otelde 10 numara netten tanitimina bakabilirsinz
Adam & Eve Hotels, Belek - Antalya / Türkiye
şiddetle tavsiye ederım
belek susesi nde kaldım hiç önermıyorum aklınızda varsa eleyin
Hilton Dalaman ıda Balayı için eleyin. Ödül mödül hikaye
ETS Tur'un kendi otelleri olduğunu biliyordum, hatta sahibi de zaman zaman Voyage Belek'te oluyor, karşılaştım :)
Demek istediğinizi anladım, ancak ben 2 kez gitmeme rağmen en ufak bir taşkınlık emaresine rastlamadım hatta neredeyse tamamen yerli veya yabancı ailelerin tercih ettiği, herkesin kendi halinde olduğu bir otel izlenimi bıraktı bende...
bir de balayı çiftlerine ayrı bir özen ve ilgi gösteriyorlar sanırım, şöyle bir olay geçmişti ilk gidişimizde başımızdan;
normalde her sabah oda kapısına gazeteler asıyorlar fakat havuza giderken farklı bir gazete almak için otelin marketine girdik eşimle birlikte.. Gazetelerin yerini sorduğumda kasadaki arkadaş bana demez mi "siz balayı çifti değil misiniz, gazete bırakmamış mı arkadaşlar? hemen ilgili arkadaşlara iletiyorum" dedim dur sakin ol :) sonra kendi kendime düşündüm; iki seçenek var, ya bizim fotoğraflarımızı otel çalışanlarına dağıttılar bunlar balayı çifti diye ya da alnımıza falan bir yere damgaladılar otele girerken :)
velhasıl kelam, iyi hizmet...
adam & eve gerçekten güzel gözüküyor.
adam eve satıldı arkadaşlar,yılbaşında ordaydım,aç kaldım dıyebılrım,personelden duyduguma göre konsept değişikliği olucakmiş,hazıran ayında eskı performansında hızmet verırmı bılemıyorum
yurtdışı tavsiyesi olan varmı
msc'nin gemileri ile nereye gitmek isterseniz gidin...
çok değişik bir balayı oluyor...bol bol fotoğraf ve acaip yerler görüyorsun...hele istanbuldan kalkan gemiler ile tatil istanbulluysan karaköyde başlıyor...değişik...
Bera Alanya Islamic Hotel Great Place No alcohol
uygun fiyatlı sessiz sakin, bungalov öncelikli balayı için mekan aranıyor, ağva düşündüm ama kişibaşı 100 tl çok fazla geldi ona göre bi bilginiz tavsiyeniz varmıdır ? balayı pahalı olsun düşüncesinde değil daha ziyade tatil düşüncesinde hareket edicez.. 1 haftalık..
moruk maşukiye taraflarına bi bakım
birde yuvacık var ama balayı için çok iyi olmaz sanırım daha ziyade hafta sonu kaçamakları için güzel bi aile tesisi Eraslan tatil köyü
bakıyorum şimdi bir de Billys Beach Osman Çavuş Bungalows buldum , fethiyedeymiş o da orayı bilen var mı acaba
Marmaris'te, Sitelerde Elegance otel, İçmelerde Nunamar otel.
şiddetle olimpos arzum hoteli tavsiye ederim yemekleri güzel havuzlu ahşap ev fiyatlarda yerde :) çok temiz
Noah's Ark Kıbrısta çok güzel bir otel kendim çalışıyordum tavsiye ederim.