Forumda Genelde Teşekkür butonunda ceza alıyorum bu cezaların nasıl telafisi olur cünkü hesaba ban uzaklaştırma alınırsa sorayım dedim abiler 90 oldu puanı.
Forumda Genelde Teşekkür butonunda ceza alıyorum bu cezaların nasıl telafisi olur cünkü hesaba ban uzaklaştırma alınırsa sorayım dedim abiler 90 oldu puanı.
Kapak fotoğrafı beni benden aldı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu foruma Buğra ve Evren abilerimizin moderatörlük babında çok katkıları oldu.Diğerlerininde var ama özellikle bu 2'li.Ellerinize sağlık.İyi ki moderatör olarak görüyoruz sizleri.Ve diğer moderatör abilerimizi,emeğiniz büyük.
Böyle 3-5 kişinin dediği ufak tefek şeylerle sinirinizi bozmaya gerek yok sizin kaliteniz belli forumun kalitesi belli o kişilerin çekememezlik yapıp b.k atmalarıda belli.He hazır yeri gelmişken yazayım dedim belki önemsersiniz bu kardeşinizin fikirlerini.Forumda (özellikle son 6-7 aydır) bir geyik furyası her fırsatta geyik olsun amacı var zira birisi yeni gelmiş konu açmış onu efendi gibi düzgün üslupla uyaracağımıza direk capsler,''konuyu toplam --- üye okuyor''lar, direk bir geyik takımı var eskiden böyle değildi biraz daha seviyeliydi kayıt tarihim 2010 ama 2009'da da okuyordum arada sırada.Eskisi gibi daha seviyeli daha az geyikli(hiç olmasın demiyorum ama burayı lunaparka çeviriyorlar) bir forum olmamız dileğiyle...
Saygılar.
evet bencede forumda komiklik yapılmasın, konuları okuyamıyoruz!!!1!!
Moderatörleri yalamayı bırakın onlar 3 tane neidüğü belirsiz zavallı
konuya gelin
Adamlar inducer exducer AR hesaplıyolar ayık olun
EGETURBO yakında dünya çapında lider turbolar ürettik diye reklam yaparlarsa hiç şaşırmam
Arda uzun zamandır yok
BW firmasıda EFR leri çıkardı acaba arda orda işemi girdi ?
kafamı kurcaladı şimdi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
turkiye siralamasinda uye sayisi olarak kacinci acaba bu forum bu mahlukatin haberi var mi. kendini bilmez 3 kisi acaba bu kadar kisiyi buraya toplayabilir mi ya da soyle soriim hadi bu 3 -5 kisi kendini bilmioda uye olan binlerce kisi de mi kendini bilmiyor. bu kadar kisi kendini bilmiyor bi onlar biliyor. delikanli adam cikar yiyorsa 10 haziranda gelip soyler. buradan butun ege turbo ailesine gider siz hepiniz ben tek. delikanliysaniz 10 hazirana gelirsiniz. iki seans arasinda cikariz start finish e hepinizi bi temiz pataklarim aynen donersiniz.
IN BOOST WE TRUST
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)