User Tag List

Sayfa 13/16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
301 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Bmw ///M3 Sorgusu !!

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufbatırel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hakan 10 yasında arabaya vercen 70 80 bın paranmı cok aklınmı yok yemısım m3 u gıt sıfır araba al bak keyfıne gazlayan adamda degılsın
    yaa dusununce mantıksız gelıyo bu rakamlar..benım aradıgım sorunsuz sıkıntısız bı araba yası onemlı degıl aslında benım için..ama yavas yavas sogumaya basladım bu arayıstan..aklımda suan hıcbısey yok,bı e93 kasa cabrıo 3.20 dıesel var okadar.. oda cok hantal..düşündürüyo..

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa dusununce mantıksız gelıyo bu rakamlar..benım aradıgım sorunsuz sıkıntısız bı araba yası onemlı degıl aslında benım için..ama yavas yavas sogumaya basladım bu arayıstan..aklımda suan hıcbısey yok,bı e93 kasa cabrıo 3.20 dıesel var okadar.. oda cok hantal..düşündürüyo..
    kucumsemıyorum bende begenıyorum ama 10 11 yasında arabayada 70 80 cok gelıyor gozume be olum ondan dıyorum bmw de 100.bın devırmıs yapmıs yapıcagını ne olcak al sıfır bmw full ohhhh tak jantını yayını gez kaymak gıbı takmısın laguna seca seca dıye))

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maserati Spyder GT 2003 Model 47.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk kanka bu müşteri aracı ben geçen sene 45 bin euro verdim vermediler istersen buna bir bak 2400 euro servis masrafı var. farklı bir araç sunayım dedim sana madem çok gidesin yok tarz olsun diyorsun.

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence baskada birşey düşünme abi cabrio e93 tek hayalim diyebilirim. chip falan oynarsan yine eğlendirir seni hem dert tasa yok az yakar tertemiz araba istediğn zaman satılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kucumsemıyorum bende begenıyorum ama 10 11 yasında arabayada 70 80 cok gelıyor gozume be olum ondan dıyorum bmw de 100.bın devırmıs yapmıs yapıcagını ne olcak al sıfır bmw full ohhhh tak jantını yayını gez kaymak gıbı takmısın laguna seca seca dıye))
    bakalım abı yıne corvetteye donus yapabılırım..kasa yenıleyıp...

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakalım abı yıne corvetteye donus yapabılırım..kasa yenıleyıp...
    al al))alısmısın 1 mılyon yakmaya km de mezar gıbı arabada)))hayırlı olsun ne dıyım arkadasımsın rahatına bak dıyorum ıstanbul dusunmezsın ıste orasımı burasımı dıye yenı yenıdır kardesım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maserati Spyder GT 2003 Model 47.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk kanka bu müşteri aracı ben geçen sene 45 bin euro verdim vermediler istersen buna bir bak 2400 euro servis masrafı var. farklı bir araç sunayım dedim sana madem çok gidesin yok tarz olsun diyorsun.
    kanka bunun servıs delı gıydırıyo yaa urkuyorum hani
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence baskada birşey düşünme abi cabrio e93 tek hayalim diyebilirim. chip falan oynarsan yine eğlendirir seni hem dert tasa yok az yakar tertemiz araba istediğn zaman satılır
    corvetteden ınınce pek eglencelı gelmez dıye dusunuyorum kardesım..bıde burda beledıye dagıtmıs gıbı fazla var o cıhazdan
    al al))alısmısın 1 mılyon yakmaya km de mezar gıbı arabada)))hayırlı olsun ne dıyım arkadasımsın rahatına bak dıyorum ıstanbul dusunmezsın ıste orasımı burasımı dıye yenı yenıdır kardesım
    hiç olmassa bıldıgımız tanıdıgım be araba abı

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    c6 arıyosanız satabilirim 2009 siyah 9000 km de hatasız
    Bu biraz pahalu göründü gözüme 70.000 Dolara anlaşalım

Yanlış anlaşılmasın ama 75-80Tl m3 için biraz çok gibi, hani son çıkanlardan bulunsa temiz 80. tamamdır.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu biraz pahalu göründü gözüme 70.000 Dolara anlaşalım

Yanlış anlaşılmasın ama 75-80Tl m3 için biraz çok gibi, hani son çıkanlardan bulunsa temiz 80. tamamdır.
    Abartmayalım yeni çıkanların 80 e düşmesi için sene 2020 olması lazım.S 2000 lerin temizine 65 70 hatta daha fazla isteyenler var.Ki hak verirsenizki çok güzel bir araba olmasına rağmen donanım fakiri bir araç ayrıca honda - bmw ilişkisi...

Yeni kasanın 80 bin oldugu dönemde 46 30,000 36 10,000 e30un 5,000 olması lazım...hadi e30 çok kıymetli çıkaralım onu aradan daha çok zaman bunların olabilmesi için.e46 m de piyasada çok olan bir araba değil caddede corvette bile daha fazla..Model km ilişkisine takılıyorsunuz fakat Bmw m serisi her zaman çok özel bir seridir e30 m3 45.000eurolara etiket yiyorken temiz 46 lara bu paralar istenmesi bence normal.Dediğim gibi bir nevi az olan yada değerli olan arabalara bu paralar istenmesi bu ülkede malesefki normal bende s2000 i çok sewıorum ama adamlar o paraları istıyorlar.Mantık vteclere 22 30 arası istenmesi ile aynı..Vtecler s2000 ler bu paraları isterken birşey olmuyorda temiz M sahipleri isteyince neden çok para değmez oluyor.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abartmayalım yeni çıkanların 80 e düşmesi için sene 2020 olması lazım.S 2000 lerin temizine 65 70 hatta daha fazla isteyenler var.Ki hak verirsenizki çok güzel bir araba olmasına rağmen donanım fakiri bir araç ayrıca honda - bmw ilişkisi...

Yeni kasanın 80 bin oldugu dönemde 46 30,000 36 10,000 e30un 5,000 olması lazım...hadi e30 çok kıymetli çıkaralım onu aradan daha çok zaman bunların olabilmesi için.e46 m de piyasada çok olan bir araba değil caddede corvette bile daha fazla..Model km ilişkisine takılıyorsunuz fakat Bmw m serisi her zaman çok özel bir seridir e30 m3 45.000eurolara etiket yiyorken temiz 46 lara bu paralar istenmesi bence normal.Dediğim gibi bir nevi az olan yada değerli olan arabalara bu paralar istenmesi bu ülkede malesefki normal bende s2000 i çok sewıorum ama adamlar o paraları istıyorlar.Mantık vteclere 22 30 arası istenmesi ile aynı..Vtecler s2000 ler bu paraları isterken birşey olmuyorda temiz M sahipleri isteyince neden çok para değmez oluyor.
    e46 M e bence gözü kapalı 80bin tl verilir. Saçma sapan 330ci lere 320ci cabriolara fln 50-60 bin tl istiyolar.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yanlış anlaşılma olmasın E46 M3'ün son çıkanlarından bahsediyorum kaç senesinde bitti bilmiyorum, kız gibi tertemiz ilk yada 2. sahibinden 2001 füme içi taba hardtop'lu olsa bende hiç düşünmem de eski çok sahip değiştirmemiş m3 bulmak zor o durumda bu fiyatlar fazla.

S2000 konusuna girmeyelim olay çıkar üstü açılıyor diye her üstü açık araba ile karşılaştırma yapacak değiliz en son sıfır 83Tl gibi rakamdı galiba.

Birde şunu ekliyim araya galeri girince heleki araba 1den fazla galeri gezdiyse o işin tadı kaçıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstü açık diye kıyaslama yapmadım 2 side spor otomabil ikisindede çok yok ikiside farklı markanın el üstünde tuttuğu bnm gözümde özel üretim olan araç diye s2000dedim.M3 ün fiyatlarına bakarken coupe cabrio olarak genelde bakılmaz onuda açıklıyım cabriosu ses yapar bakımı zordur ağırdır fazla yakar bu - leri + ile orantılıyıncada arada fiyat farkı bir nebze kalmaz hee bende cabrio istiyordum bulamadım o ayrı tamamen tercih meselesi..Bende 3 ay m3 aradım ama yılmadım çünkü cebimdeki para ile alabilceğim başka bir araba yoktu corvette6 ya çıkamadım c5 e düşmek istemedim...S2000 ciddi boş geldi ondan tek kovaladığım araba m3 tü.Aradım buldum benim sadece takıldığım nokta 80,000 çok filan dediğiniz için yazdım örneklendirmemein tek sebebide daha kolay anlaşılır olmak.Yoksa m3 sahipleri gibi s2000 sahipleride istedikleri fiyatı çekmekte özgürler..Ama bir arkadaşımızında dediği gibi 3.30 lara bu paralar isteniyorken m3 lerin bu parasına isyan etmek haksızlık olur arada 2 tane 3.30 var neredeyse..

En kısa sürede uzun süreli kullanmanızı tavsiye eder piyasadaki araçlarla kıyaslayıp ondan sonra fiyat ilişkisini değerlendirmenizi isterim.Donanım gidiş,fren iç kalite,vs vs...

Saygılar
    Rıdvan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka valla temızını bulsam 75-80 verılır ancak yok namussuz ıste yok..baktıgım sarı c6!nında kazası varmıs bu arada emre..bız bu yaz x5'le takılıcaz anlasıldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka valla temızını bulsam 75-80 verılır ancak yok namussuz ıste yok..baktıgım sarı c6!nında kazası varmıs bu arada emre..bız bu yaz x5'le takılıcaz anlasıldı
    Kanka kardeşim dün bir kızla tanışmış kırmızı c6 sı varmış cabrio...

Ama kötü bir haber erkek arkadaşında beyaz c6 warmış adeletine dedim senin dünya...

Sen x5 le takıl kardeşim benimkini vericem sana komple gruppe M carbon filtre kitinde geldi zaten perşembe taktırıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka kardeşim dün bir kızla tanışmış kırmızı c6 sı varmış cabrio...

Ama kötü bir haber erkek arkadaşında beyaz c6 warmış adeletine dedim senin dünya...

Sen x5 le takıl kardeşim benimkini vericem sana komple gruppe M carbon filtre kitinde geldi zaten perşembe taktırıcam
    o nasıl bır cift arkadaş yaa 11 sonra askımız baslar artık senın makınayla kanka işin gırgırı bı yana,sahıbındendeki arabalar cok iç acıcı degıl malesef.. şu garajdaki m3'lerden yakalamak lazım..eşimize dostumuzada haber saldık,tınlayan olmadı suana kadar..bizim semtte ser 13 plakalı bı laguna seca var ılk gordugum yerde veya arkadaslarada soledım ılk gordugunuz yerde numarasını alın dedım..oda olmassa ıdarelık bısey alıp senı beklıcez mecbur s2 k alıymmı kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankacım şimdi yabancı deilsin ben hafta sonu c6 hafta içi s2k kullanmak istiyorum meggy ı s2k ye m3 ü c6 cewırmek ıstıorum ama ewdeki hesap çarsıya uyarmı uymazmı bilmıorum seneye ewlilik filanda war çünkü allah izin verirse s2k yı seneye meggy ile takaslarsan al 2 sini werip 2 sini alırım
    ama ilk hedef c6 babamada söledim gözüm açık gider mezarıma amblemini yaptırırsın dedim güldü tamam kredin bitsin git al dedi ama babana bile güvenme diye bir atasözünü yaşatırmı yaşatmazmı bilinmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankacım şimdi yabancı deilsin ben hafta sonu c6 hafta içi s2k kullanmak istiyorum meggy ı s2k ye m3 ü c6 cewırmek ıstıorum ama ewdeki hesap çarsıya uyarmı uymazmı bilmıorum seneye ewlilik filanda war çünkü allah izin verirse s2k yı seneye meggy ile takaslarsan al 2 sini werip 2 sini alırım
    ama ilk hedef c6 babamada söledim gözüm açık gider mezarıma amblemini yaptırırsın dedim güldü tamam kredin bitsin git al dedi ama babana bile güvenme diye bir atasözünü yaşatırmı yaşatmazmı bilinmez
    Allah (c.c)korusun be kanka naptın sende benım baba corvetteyı aldıgımı ogrendıgınde evlatlıktan reddedıyodu..ne tartısmalar,ne bagrıslar sarfeldildi şahsıma karsı bu sıfatla, ne şirinlikler ne şaklabanlıklar yaptımda affetti sonra aman sen sen ol babanın rızası olmadan haberı olmadan corvette alma..vergıler suyu buyu ınsanın belını büküyo arabayı bi kere bıle gormedı mesela babam..porsche aldım zamanında bıtane 911 kasa,adamla anlastık parasını verdım babam yemın ederım yakarım o arabayı getırırsen dedı,(ki yapar tanırım kendısını) gıttım aynı gun gerı verdım paramı aldım..kullanamadım bıle düşün yani ne sartlar altında corvette aldıgımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kanka ben sölemeden almamda bizimkinin tek kötü huyu kendide kullanıyor en büyük sıkıntı bizde orda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kanka ben sölemeden almamda bizimkinin tek kötü huyu kendide kullanıyor en büyük sıkıntı bizde orda
    yaa baba'da kullanıyosa herturlu alırsın be kardesım..ne sıkıntı yapıyosun kendıne..sendekı babanın felsefe bızımkındede olsa ben sımdı f430 za bınıyodum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)