hako başkan sana m3 banada civic ies bulacaz inşallah hayrlısıyla![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
insallah seko,ama bu gıdısle zor gıbı
[QUOTE=Tafi;2260000]Cabrio m3 bir arkadaşımda var 73bin km de 2004 model olması lazım. az önce aradım sahibini ama telefonu kapalı yurt dışındaydı, bu hafta Türkiye'ye gelecekti. 75.000tl gibi bir rakam istiyordu aracına. araçla ilgilenirseniz sizi tanıştırırım..
ılgınız ıcın tesekkur ederım tafi,ancak bu arac gorunus ıtıbarı ıle hem cok ıddalı hemde bana uymaz..ayrıca kazası olmayan bıseyler almak ıstıyorum..bu aracın evvelıyatı hakkında az bıraz bılgı verdıler saolsunlar..gumrukten alınma bı aracmıs zannedersem..bırde kazası varmıs ama boyutunun ne oldugunu cok ıyı bılmıyorum..
[QUOTE=hakotech;2260043]sadece bu evet, bu görünüm almanyada yapan ilk sahibine ait, arkadaşım sadece sağ mı solmu net hatırlamıyorum çamurluğu alıp tadilat yaptırdı 20'' jantları çıkartıp fotoda ki jantları taktırdı. Kapılarına kadar Almanyada yapılmış.
34 Gr plakalı yanar döner renkli lambo kapılı fuarlara çıkan E36 dan dönme E46 cabrio m3 vardı. Aracı yapan arkadaşımdı ve çok binmişliğim var bu sebeple kapılarını kıyaslayabiliyorum çok kaliteli yapılmış. Sedefe veya metalik Laciverte boyatıp binilebilir..tabi fiyat mantıklı olması lazım bu işlemler için..
s14a Silvia is Loading % 99.9..
aynen fıyat baya bı mantıklı olması lazımki,alıp komple boyatılabılsın..sonrakı satacagı kişi anlamaz cünkü..***** ülkemizde anlatması zor böle seyleri..
taficim bu aracı gümrükten ben alcaktım 35bin tl ye param çıkışmadı büyük kazası yok bende yanlış hatırlamıyosam sağ tarafı göçüktü ama öle parçalanma değil göçüktü yani kaza denmez araç gümrükteykende bu şekilde winly tarzındaydı hakan fiyatı uygun çekerlerse al bence güzeldi araç hala öleyselaguna seca yı çaktınmı efsane olur
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Eyvallah sen daha iyi bilirsin ilgilenmişsen araçla Eraycım, bende hayal meyal anlattıklarını hatırlıyorum anlattıklarını ama kazasız araç değişenide yok, baya baktırttı araca baştan sona herşey stock çıktı..
s14a Silvia is Loading % 99.9..
bu mavi beyaz m3 bir ara hasarlı araçlarda satılık olanmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)