Hako al bunu sendende ben alırım![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
mavi cabrio m3 biraz önce bakırköy sahilden geçti acaba hako mu aldı arabayı peşinede beyaz bi m3 vardı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abi şimdi gırebıldım anca sıteye..bu rakamlarla arkadasınıza teklıf vermek yersiz olur..zira masraf etmıs baya benım soleyecegım rakamda ona uymaz.en ıyısı hayırlı satıslar dılemek..cunku bende alsam baya masraf edıcem rengını degıstırıcem..o paralara cıkarsam,sonra satmaya kalktıgımda ben cok buyuk zarara gırmıs olurum..ılgılendın okadar allah razı olsun abı cok saol
m3 almaktan su dakıkadan sonra vazgecıyorum sekocum.. aramakla bulunmuyo bu araba..onu anladım.denk gelmesı lazım,yada esten dosttan almak lazım..![]()
![]()
Abi sıkma canını nasip kismet bu isler...) tertemiz imola kırmızısı bulacaksın ole içimden geçiyor.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9581121/detay/ buna ne dion =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
evet aranılan kan bulundu ve 27000 km de gram boyasız bı araba nasıp oldu Allah(c.c)'ın izni ile en kısa zamanda resimlerini paylasıcam arkadaşlar,konuya göstermiş olduğunuz ilgi için ayrıca teşekkür ederim
edit:merak eden arkadaslarım için yazıyorum,arac orjınal 27000kmde,istanbuldan kendı ustamız ıle gıttık,izmir özgörkey ve egem yetkili servislerinde kontrollerını yaptırdık,boya ustalarımız baktı,kısaca 5 saatlık bır bakım üzerine ve 8 aylık bir bekleyis, aynı zamanda arayış, sonucunda alınan bir arabadır..m3 arıyan arkadaslarıma sabır diliyorum ben kafayı yemek üzereydim çünkü..
ramazan da bitti artık ıslatsak diyorum hako![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
mz3 üde getirin gelirken yormayın benı![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
hako başkan hayırlı olsn allah kaza bela vermesinotomobildeki doğan slx candır
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)