Hayırlı olsun Hakan, bekleyen derviş modeli oldu![]()
Hakan hayirli olsun sonunda buldun istedigin gibi bisi gule gule kazasiz belasiz bin insallah .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
way way sonunda buldun Hayırlı olsn Allah kaza bela vermesin .. magandalık yapma b.evlerde ama![]()
kanka saol allah razı olsun,valla bundan sonra c6 gelıcek onun sozunu verebılırımama buda fena temız be ganhaaa
saol kardesımolum magandalık sızın işiniz hadı senide ess gecıyorum bi nebze,ulan semte giremez oldum yapılı arabayla direk sizin yüzünüzden modlu arabaları cevırıyolar,kısaca o araba bahcelıevlere girmiycek zaten
![]()
hayırlı olsun abi beklediğine değmiş bahsettiğin gibiyse
yılbaşına doğru bende e46 m3 arayışlarına gireblirim ozaman baktığın arabalar hakkında fikirlerine danışıcam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
allah razı olsun kardesım,aslında bahsettıgımden daha alımlı canlı sıfır gıbı,kendı nazarımın degmesınden korkuyorum acıkcası..neyse resımlerı paylastıgım zaman ne demek ıstedıgımı anlarsın zatenvalla sole solıym kardesım ben m3 almak ısteyene seve seve yardımcı olurum,saolsunlar arkadaslarımız banada cok yardımcı oldular,neredeyse hepsı hakkında bıraz malumatımız var artık,bir cok arabaya baktık,baktırdık.. ınsallah sen alacagın zaman seve seve yardımcı olurum..benım gıbı servıslere baktırma parası bayılmassın hiç olmassa
![]()
eyvallah kanka,bıkmıstım artık araba bakmaktan,böö gelmişti,harcanan saatlerde cabası zaten,neyse bulduk gonlumuze göre ancak z06 dedin beni mahfettin yinekanka deme söle seyler yeminle moralım bozuluyo,bundan sonrakı ınsallah o olucak
insallah kesıcem yarın obur gun alıcangeldıgımde ararım senı bı turlarız
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)