User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Formula 1'de suçlu bulundu

Colin McRae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir yeri elde etmenin en güzel yolu önce batır,sonra yatır,sonra satın al,sonrada uçur ve dolarlar geç böyle. acaba
    ıf ın doubt .flat out

NETMAR
    Misafir
    adam haksız değil

ayrıca bilet fiyatlarını topbaş belirlemiyor heralde

pistin açıldıgı ilk sene herkes gitmek için can atıyordu nerdeyse bütün türbünler doluydu

daha sonraki senelerde millet televizyondan izlemenin daha keyifli oldugunu ve taaaa kurtkoye kadar gitmenin gereksiz oldugunu anladı

burda suç kimsenin değil bence herkeste az da olsa suç var.Her hafta yapılan siktiriboktan lig maçlarına giden bir sürü adam var fakat senede bir kez olan dünyanın en prestijli organizasyonlarından formula 1 e gelen adam yok diye yakınıyoruz.

fiyatı ucuz olsa millet gider diyenler, 2010da açık alanlar 40liraydı kaç kişi vardı orda?

bence formulanın şu anlık gitmesi çok ta iyi olmuş, en azından Ecclestonenun elinden çıktıgı için, bundan sonra organizyonlara vs uygun fiyattan kiralarlar pist gunleri vs daha kapsamlı olur.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılda 1 kere olan bişey için 2009 fiyatları değilde 2010 fiyatları gayet uygundu aslında
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiyede belli bir kesim hariç insanların tek bildiği spor futbol başkada biş bilmiyorlar.. biletler pahalı demek sadece bir bahane derbilerdeki fiyatları herkes biliyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sanctuary35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyede belli bir kesim hariç insanların tek bildiği spor futbol başkada biş bilmiyorlar.. biletler pahalı demek sadece bir bahane derbilerdeki fiyatları herkes biliyor..
    çok üzülüyorum bu duruma.
    dışarda böylemi?
    tenis turnuvası düzenleniyo, mesela wimbledon.
    federer için, nadal için tribünler full.
    f1 geliyo, en sıradan yarışta bile seyirci dolu.

hadi geçtik onları, onlar bize lüks.
    basketbolumuz bile zayıf gerçekten.

haa şuda var.
    futbol futbol diyoruz ama üç büyükler dışında hangisi tribünlerin yarısını doldurabiliyo?

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediye otobüsleri için iyi bir park alanı olur!
    Demir Bükey yan verir artık pistte
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halk f1 i sevmedi ki sevdiremediler ki yılda bir kere f1 e birazcık yogunlaş sonra halk ilgi göstermedi olmaz bu işler reyis adam olun hep ticari bakmayın olaya ülkede cıtayı yükseltmeye bakın cep doldurmaya degil

şu izledigimiz etkinlik videoları gibi senede 3 tane yapsa yeterde artar be f1 de ne 2 arı yakalasam koysam şişeye kulagını daya aynı ses
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cimmeria ve NETMAR çok güzel yazmış. Bilet fiyatları öyle imkansız değil almak isteyen çok rahat kendine göre bi yer bulabilirdi.

Koskoca istanbul bir pist imi dolduramıyacak Bu kadar güçsüz istanbul ? FB-GS Maçı olsun Olimpiyat Stadı fiyaskosu full çekti . Demekki istedikten sonra insanlar yapar

Sırf F1 değilki geçenlerde konu vardı vay efendim bi körfez pisti var ama oda kapalı cart curt diye ağlıyor herkes Buğra ( pist günleri ) can alıcı soruyu sordu ? Yaw kardeşim şimdi ağlıyorsunuzda açıkken onca uygun imkan sunduk hangisinde pist e çıktınız , hadi çıkmadınız izlemeye geldiniz mi ?

Daha ne yapsnlar bedavamı versinler ? Yazık oldu büyük fırsat gitti , en modern pist in düştüğü hale bak en kısır sezonlarda bile güzel yarışlara sahne oldu F1 konusunda belirttim geçen seneki yarış çok özeldi

Kötü gibi gözüksede belki hayırlı olur , halka açılır turlama imkanı filan çıkar güzel olur
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Colin McRae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ralli gibi müthiş bir hazırlık ve ekip çalışması gereken spor dalı ilgisizlikten yok olmayla karşı karşıya,nedeni arkasından koşan izleyici sayısı birilerinin ceplerini dolduracak yeterli argümana (tv geliri,forma reklamı,bilet parası,kombine)sahip olmadığı için,devletimiz tarafından testeklenmiyor GS ye arena stadını dikenler bizlere küçücük bir drag pisti yapmaktan eriniyorlar,olanıda kaptıyorlar zaten.yani bu kitleyi yok sayıyorlar maalesef.
    ıf ın doubt .flat out

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cimmeria ve NETMAR çok güzel yazmış. Bilet fiyatları öyle imkansız değil almak isteyen çok rahat kendine göre bi yer bulabilirdi.

Koskoca istanbul bir pist imi dolduramıyacak Bu kadar güçsüz istanbul ? FB-GS Maçı olsun Olimpiyat Stadı fiyaskosu full çekti . Demekki istedikten sonra insanlar yapar

Sırf F1 değilki geçenlerde konu vardı vay efendim bi körfez pisti var ama oda kapalı cart curt diye ağlıyor herkes Buğra ( pist günleri ) can alıcı soruyu sordu ? Yaw kardeşim şimdi ağlıyorsunuzda açıkken onca uygun imkan sunduk hangisinde pist e çıktınız , hadi çıkmadınız izlemeye geldiniz mi ?

Daha ne yapsnlar bedavamı versinler ? Yazık oldu büyük fırsat gitti , en modern pist in düştüğü hale bak en kısır sezonlarda bile güzel yarışlara sahne oldu F1 konusunda belirttim geçen seneki yarış çok özeldi

Kötü gibi gözüksede belki hayırlı olur , halka açılır turlama imkanı filan çıkar güzel olur
    Bende tam bu konuya değinecektim herkes atıp tutuyor ama hadi gelin pistte çıkalım desen kimse gelmez, buğra böyle açık davet yaptı hilmi zamanında 1000 kişi toplanılım 100 tl verelim drag pisti yapak dedi oda olmadı varın gerisini siz düşünün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende tam bu konuya değinecektim herkes atıp tutuyor ama hadi gelin pistte çıkalım desen kimse gelmez, buğra böyle açık davet yaptı hilmi zamanında 1000 kişi toplanılım 100 tl verelim drag pisti yapak dedi oda olmadı varın gerisini siz düşünün.
    buğra abinin istediği fiyatlara anca ferraariler lamborghiniler gelebilirdi ki öyle de oldu , kendisine bi lafım yok tabiki çıkartabilmesi içn kirayı öyle yapması gerekirdi.

bir de herşey drag mı abim ?

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene arabayı çekecek yer bulamadık ben anlamadımki daha ne kadar kişi gelecek

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaris gunu ozel otobus koymadilarmi istanbul parka? yani istanbulu cok bilmiyorum ama pist uzak oyle degil mi? toplu tasimayla ulasim nasildi?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yönetim rahatsız olduğu için yazamıyorum(başka konularda gördüğüm üzere) buraya birçok şeyi aslında yazılacak çok şey var. Çözüm olur mu yazacaklarım? Bunun da cevabı hayır. Ama yanlış bilinen bir takım şeylerin önüne geçilebilir belki.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F1 geldiği ilk sene izmirden kalkıp gittik arkadaşlarımla. bütçemize göre açık alandan aldık, atmosfer güzeldi pistte , ne varki açık alanlara geçince gördük ki , yarışı izleyemiyoruz. Şöyle ki , kim önde kim pitstopta hiçbirşeyi takip etmek mümkün değil , telefonlara sarılıp sıralamayı öğrenmeye çalıştık.

silver tribün ve gold tribüne dev ( aslında pek dev de sayılmaz) ekranlar konulmuş , açık alanlarda konulmadığı gibi silver ekranını da öyle bir açıyla yerleştirmişler ki , göremiyorsun

Dedik ki , ilk sene tabiiki eksiklikler olur. ertesi sene tekrar izmirden yarışa gitttik , yine açık alan , durum yine aynı. Yani anladık ki , yarışı izlemeye yarış pistine gidiyorsan tribüne girmen gerekiyor.

Sonraki sene gitmedim , bu sene son olduğu için gitmeyi düşünüyorum , tabiiki silver tribünden gitmemiz gerektiğini anladık . Bu defa beraber gittiğimiz arkadaşlarımıza 270 tl bilet parası , yol , konaklama vs ağır geldi.

F1 serüveni bizim için bu şekilde noktalandı kısaca. açık alanlara ekran konulsaydı ben her yarışa giderdim. ( Allah aşkına ne kadar maliyeti olan birşey sanki.)

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra abinin istediği fiyatlara anca ferraariler lamborghiniler gelebilirdi ki öyle de oldu , kendisine bi lafım yok tabiki çıkartabilmesi içn kirayı öyle yapması gerekirdi.

bir de herşey drag mı abim ?

Dediğiniz istanbul park içindi . Körfez pistindeki organizasyonalrdan bahsediyoruz onlar hiçte lambo ferrariler için değildi
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu pist halka acılsa belediye paraya para demezde sacma sapan prosedürleri devam ettiryorlar bos yere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz istanbul park içindi . Körfez pistindeki organizasyonalrdan bahsediyoruz onlar hiçte lambo ferrariler için değildi
    pardonda konuda 1 ker körfez lafı geçmedi , tüm üyelerde istanbul parktan bahsediyor.

ben körfez pistindeki organizasyonlara girebildiğim hepsine girdim arabamla. açılsın körfez ilk organizasyona da girceklerden biri de ben olacağım .

ayrıca körfez için hiç yeterli sayıyı tutturamadık gibi bir şey hatırlamıyorum ben . her organizasyon panayır olurdu körfezde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)