la çekemiyorum evo ya evo tırnakları yedim 20dkdır :D
Printable View
cokmu merak ettin arasana adama sor buraya boş konu acıpta ne konusuyorsun sen kardesim sarhosmusun icip gelmeyin su foruma..
Cem sana karşı kusurum varsa affola. senna daha uzatmayalım . Siliyorsan sil , kilitliyorsan kilitle.
ilanın neden 4 aydır durduğunu açıklıyorum.
araba orjinal 60.850 km de olduğundan alıcılar da hep laz denk gelmiş.61.000 km olmadığı için almamışlar.
yaw yemin ediyorum sesli gülüyorum şu anda :D:D:D:D:D
Kardeşim derken benden küçüklük anlamında söylemedim . Büyümsün zaten " abim " . Hatam varsa affola. sennayada mesajı attım . Tepki garipti ne olduğunu anlamamıştım . Ablacım diledim özürümü bundan sonra yapıcak bir şey yok :).
ben bu güzel konuyu bırakıp doğuma gidiyorum :D merak edip konu açan olacak mı :p
..................................................
Evo sorgusunda ciddiyim . 2 araç var zaten aklımda . Bu aracı meraktan sordum . Ön bilgi amaçlı bayadır ilanına bakıyorum duruyor . Bir kusurumu var diye adamı aramadan önce buraya soriyim dedim . Orjinalliği güzeldi . Fakat burdan böyle bir tepki alınca anlamıyor insan :).
Vay yha bütün techturkey toplanmış yine xD
:D
peki senin yaptıgın ayıp degilmi ?
Sanada moderasyon yapmaya cekinir olduk iyi niyetimizden ?
Surekli haber konusu acıyosun silince feryat figan bütün modlara pm atıyosun
beni herkes tanır manır diyosun gelmişssin bize , peki sen bizi tanıyomusun ??
Sana hiçbi modun garezi yok ama , burası kimsenin çiftligi degil burda sen moderatör ne yaparsa ona sesini cıkarma artık istersen sana gıcıgı olan yok konu acma .
Teşekkür ederim ablacım :):). Bu arada Cem sana bir lafım yok . Yaptığın işlerde haklısın .
Yarıldım akşam akşam. :D
Başlık bi kere ofsayt. Canım sıkıldı,bir sorgulym bakym ne çıkıcak gibisinden bir şey olmuş.
Yöneticilere,moderatörlerede hak vermek lazım o adamlarında tek işleri bu forumu yönetmek değil.
Aslında karşılıklı anlayış çerçevesinde çözülebilir ama sıkıntı nerede ben onu bulamadım. :D
Alper abi öylesine yazdık siz de hemen insanı yerin dibine sokuyorsunuz ha :(
Gene carsi pazar karismis
bana saçma gelen konulara bu şekilde yazıyorum ben.dalga geçen o kadar içinde benim mesajımı alıntı yapmanız ilginç yaşımdan ötürü galiba.
bizde yeniyken açtığımız konulardaa 30 yaşındaki adamlar makara yapıyordu onlarıda böyle uyarıyormuydunuz?
neyse daha yazmıcam bu konuya herkese iyi akşamlar konuda silinir muhtemelen.
benim seviyemi belirlemek size düşmez ayrıca.
harbi ara ya cidden bi ara ben ceme gider yapıyorum telefonumu verdim de forumda bi de şunları cevap ne alıcaksın merak ediyorum
o cevabı gel buraya bire bir yaz ama
kimsenin sana bu forumda garezi yok salak saçma konu açarsın sileriz trip atarsın gider yaparsın saçma hareketler yaparsın banlarız trip atarsın herkes seni tanıyor ya uu beybi
uuu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende:alright: