Arkadaşlar herkes sakin olsun . Karşılıklı anlaşın Cem de yazmış kimsenin garezi yok . Karşılıklı anlaşalım arkadaşlar.
Printable View
Arkadaşlar herkes sakin olsun . Karşılıklı anlaşın Cem de yazmış kimsenin garezi yok . Karşılıklı anlaşalım arkadaşlar.
osuruktan nem kapiyorsunz hmn giderler savurmalar..daha ortada bişy yok.sözlü olarak rica eder gibi uyarmişlar.daha nasil yassinlar.
Herkeste bir parlama arkadaşlar sakin olalım . En ufak uyarıya böyle tepki vermeyin . Ben verdim özürümü diledim kapandı . Uzatmayın sizde. Uzatıcak konu yok .
ok yuzume dersin işte canımı sıkıyosun falan diye...
silah bıcak neyle gelmemi istiosan söle ona gore gelcem cok ciddiyim yeter
herkesi şahit olacak cevrede
ben yumrugu tercih ediyorum ama teketek olucaz... delikanlıysan teketek yumruguna guven ...
canını sıkıyomuşum ya hani ben....
cem abi sakin
uzatmayın beyler sakin olun
Abicim uzatıcak konu yok . İkinizde üniversite bitirmişsiniz . Ayıp .
Çarşı karıştı
Kovboy filmlerindeki bar kavgasına döndü bu konu...:)
senna konuyu siler misin . Konu kapansın .
biz yola çıktık gebzede buluşalım
gebze diyosun telefon veriyosun amabeni tanımıyosun 7 yıl 41 plakayla gezdim lan benim akrabalarımın yarısı orda zaten
kaç seferdir gebzetye gel telefon ver ya ayıptır kac seferdir hasta dediler sesimi cıkarmadım sana herşeyin bi sınırı var
sırf şurda forum yoneticisiyiz die sineye cektik sen bebe falanmı sanıyosun beni ?
öle canımı sıkıyosun falan diye ? kafam guzel zaten dua et buralarda degilsin cidduym yanımda basalım gidelm diyen adamlar var
bana orda akrabalarımı aratma benim kim oldugumu bilmiosn gebze seninmi lan ?
cidden bana varya ikidir gebzeye gel dediginde gülüodm bu sefer gülmeyecem asıl orada kimin ne olayı varmış goruruz
ama benim suratıma sollettırecem o lafları yeter arkadas adam gibi yazıyor atar yiyoruz o kadar forumdayım kimse bu kadar atar yapmadı lan delikanlılıgımıza soveceksin yakında
suratıma soleyeceksin onları suratıma .......
konu uzayacak beyler yormayın kendinizi
MERAKTAN soruyorum EvoX hangi kafa yapıcı maddeleri kullanıyorsun ?
Cem yorma artık kendini..
Eriador konuyu başından beri takip ediyorsan konuşturma lütfen.
Mustu cik la odamdan girmis bide benden yaziyo :)
sen meraktan konu açıyorsun cevap bekliyorsun aynı şekilde bende meraktan soruyorum . Sen nasıl bilgi bekliyorsan bende aynı şekilde bekliyorum sen sorarken sıkıntı yokta biz sorarken mi var ? işinize geldiği gibi algılamalar yapmayın .
salak salak konular , giderler yapıyorsunuz burada hiç bir çıkarı olmadan daha düzgün ortam olsun diye uğraşan insanların emeklerini sorguluyor sinir ediyorsunuz . Çok boşsunuz