parliament mavsi.![]()
Bence Orta Renkte Siyah Kullanın Ön Camada Cektirmenizi Şiddetle Tavsiye Ediyorum Mükemmel Bir Görünüm Veriyo Bende Kendi Aracıma Yaptırdım... Polis Mevzusuna Gelince Ne Kadar Korkutmuş Bu Polisler Sizi Ya![]()
Bende aynalı varda gayetde guzel yakışıyor arabaya.
Uploaded with ImageShack.us
Scorpion TypeR
filmsiz daha hoş bence ..boşuna yaptırıp polislerle sıkıntı yaşama derim...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
en acık renk aynalı yada en acık renk siyah diycemama kalbim aynalıdan yana
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
aynalı olayı çok kıro olur ya. koyuluk derecesini düşünürkende güneşi dikkate al özelliklede yaz mevsimine giriyoruz. inanılmaz açılıyo film. ,stediğinden bi koyu yaptır bence. ayrıca aracında cam tavan vs varsa bunlarıda dikkate al. ben 2yaptırmıştım ton açıldı zamanla, cam tavanda kullanmayı seviyorum iyice ışık alıyo içeri, arkaları 3,önleri 2 yaptırdım tekrar. onda bile açılma var.
geceleri geri manevralar dışında sıkıntı yaratmıyo, en azından ben alışkınım en kötü camları indirip bakıyorum. sende arkaları 2, önleri 1numara yaptırabilirsin mesela. hatta sadece arka camı 2 yaptırabilirsin, açıdan dolayı yanlardan erken açılacaktır rengi.
Artık numara kalmadı diye biliyorum ben ama lummar %60 falan güsel bi film kullanırsan çok şık olur bence yaptırmışkende en azından güvenlik filmi yaptır bence engin![]()
arkdslar yorumlar ıcın ılk oncelıkle tşkler.
parlament mavısı toplumda yadırganabılır di o yuzden hıc dusunmedım
aynalı dusunmustum ama on cam'a da ıstedıgım ıcın yanlar aynalı on cam sıyah hos durmaz dıye dusunmedım acıkcası.
sonuc olarak arka cam(bagaj) arka yan camlar ve sunroof 2 numara, ön camlar 1 numara olarak karar verdım. saat 18.30 da alıcam arabayı bakalım, iş çıkışı..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)