ya galaxy i7500 e 2,2 Türkçe yi nasıl yükleyecezzz :D
Printable View
ya galaxy i7500 e 2,2 Türkçe yi nasıl yükleyecezzz :D
Hepsiburada.com : Samsung P1000 Galaxy Tab 16 GB | Telefon
Arkadaşlar,şöyle bir şeyi Suudi Arabistandan 650 TL karşılığında getirtme şansım var şu an.
Aramızda kullanan var mı ?
Bir arkadaşımda gördüm.Hem tel hem de laptop görevi görsün istiyorum biraz.
arkadaşlar şu anda galaxy s i9000 nin türkçe en son versiyonu hangisi? telefonumun hangi versiyon olduğunu nasıl öğrenebilirim? güncelleme yapmak için ne yapmam lazım? yardımcı olablirmisiniz. ben biraz android kaldım bu telefona :)
HTC ler icin 2.3 gingerbread yaması cıktı. Baya bi hızlanıyor. Tavsiye ederim.
Galaxy Ace aldıım 2gün önce, kurcalamaktan şaşı olcam yakındır :)
Biri bana hayrına; Telefona attığım videoların %90 ınını neden seyredemediğimi, Syretmek içinde hangi programı kullanmam gerektiğini bir anlatsın.
arkadaşlar , pcde proje çizimi harici sadece internet kullanıyorum...pc ye yüklenen oyun , pcye müzik yokleyip media playerden dinleme , dvd seyretme falan gibi alışkanlıkalarım yok.müziği youtube den dinler , filmi netten izler kaparım..hatta proje çzimi yapmayacaksam hiç pc açmayıp nokia e72 nin opera mini sinde takıldığımı farkettim..(şu an da küçük bi burun operasyonu sebebiyle babamın refakatçisiyim ve işim olmadığı için cepten giriyorum:D )
onun için şu android işletim sistemli tabletler baya mantıklı gelmeye başladı..ipad kılıfı fiyatına bi tane çakma alır işimi görürüm diyorum..
Ama donanım konusunda hiç bi fikrim yok.konuda bi arkadaş işlemci minimum 600 mhz olsun demiş... Sahibindendeki ürünleri 200 liraya kadar filtrelediğimde 800 lük aletler dahi çıkıyo.Onda sıkıntı yok..ama başka nelere dikkat etmeliyim... şu aralıktaki en mantıklı üron hangisidir özellik olarak link atabilirmisiniz?
www.sahibinden.com/search.php?a=2&&b[search_text]=ipad&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[minprice]=100&b[maxprice]=250&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=7&c=7&search_result_page_limit=20&sKlasik= 1&b[page]=1&c=2&c2=2
Bazı ürünlerde ivmeölçer olduğu söylenmiş..ama ivmeölçer den kasıt ekranın dikey-yatay konum sensörü sanırım.Böyle bi ürün alsam android marketten yada dışardan dynolicius un htc(android) versiyonu türevi bi dyno programı çalıştırabilirmiyim?
Bu android ürünlerin illaki ipad çakması değilde , kendine özgü tasarımı olan , birazdaha eli yüzü düzgünleri varmı?
Bide son olarak bu aletlerin özellikleri android işletim sistemli telefonlara kıyasla çok düşükmüdür? kullanılan programlarda , internette gezinme esnasında vss telefona kıyasla çok kasma yaparmı?
sahibinden den link atamdım , search e ipad yazın , fiyatı 180 le 250 arasına getirin , çıkan ürünlerden en mantıklısını kardeşinze link atın lütfen:D
Arkadaslar film seyredebilmek icin program ismi ariyorum hala. Bi yardim ediverin.
rockplayer
şoyle bi goz gezdirdimde hepsi aynı cihaz zaten :D
burda güzel cihazlar var
android tablet arama sonuçları 1/3, GittiGidiyor
bu arada samsung glaxy pro inceleyen varmı
E72 gibi klavyeli dokunmatik ekran ve android bir cihaz hasta oldum :D
Birde arkadaslar; avea 3g kullaniyorum ***** e71de hiz konusunda bir sıkıntım yoktu(opera, ovi,msn facebook tarzi) uygulamalari acarken baglantiyla ilgili. Ama bunda(galaxy ace) devamli bir connection problem sıkıntısı cekiyorum. Wifi baglanirken ise acayip hizli sorum yok yani. 11yillik bir simkart kullanmamla alakali olabilirmiki. Telefonun kendi browseriyle yine sorunsuz gezinebiliyorum nette 3g baglantim ile, ama dedigim gibi uygulamalrda sıkıntı var. Mail programi olarak ne kullanicam birde (hotmail) onu sorayim :)
çok soru sordum ama mazur görün beni. Ilk defa nokia harici bir telefon kullanıyorum. :)
geçen cumartesi aldım Android işlemci değil lakin cidden çok memnun kaldım telefondan ,netde çok dolaşan biri olmadıgımdandır herişimi gördü şu ana kadar samsung s8500 wave
Görüntüsü videosu sesi özellikle çok hoşuma gitti sıfır aldım 400 tl 4 tane aldım 3nü sattım aynı gün :D :D :D
hocam sahibindendeki linklerle bunların farkı ne?yani ne eksik ne fazla onu öğrenmeye çalışıyorum.
Bide işin aslı bilen anlayan arkadaşlar 250 liraya kadar bi ürünü direk linkle tavsiyede bulunursa bu akşamdan yada yarın sipariş veriym diyorum , tez calıyım biraz bu konuda.Niyetlenmişken alayım.
Bugün vınn aboneliğimi kapattırmak için başvuru yaptım , ödenmemiş faturalarım , cayma payı vss vergilerle hesabımı çıkarttırdım...öyle bi rahatladımki , tefeciden aldığım borcu kapamış kadar huzurluyum:D ,,, yarın da ilk iş eve tekrar telefon hattı çektirip ttnet sınırsıza geçicem.vınn ı kapatmaktan ettiğim karka iki ayda bir tablet alsam yine kardayım:D (ayda sektirmeden üstlimit olan 170 lira ödüyodum...)
aslında şoyle bi konu açıldı
takip et istersen :D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...c-bilgisi.html
Tam benlik konuymuş , gün içinde dışardaydım , taki etmediğim için gözden kaçmış saolasın,,,,adroit işletim sistemli telefon konusunu daha fazla çip etmiym o zaman:D ,,okuyorum şimdi.
samsung s5670 galaxy fit kullanan var mıdır ???
arkadaşlar HTC Desire HD kullanıyorum.Android işlemci özelliği ve hızı inanılmaz derecede iyi kesinlikle tavsiye ederim.
bayramdan iki gün önce desire hd aldım , bugünde silikon kılıfla mat ekran koruyucu aldım komple korumaya almış oldum:D , genel lolarak pili gözardı edersek gayet memnunum....
İlk sorum ; androidinizde hangi navigasyon programını kullanıyorsunuz?i go kurdum ama bağlanamıyor , arayüzünü de hiç sevmedim ,, google maps te de konumu çok ama çok geç görüyor ,, ayrıca rota çizdirdiğimde sadece gidilecek güzergahı liste biçiminde yazıyor ,,,, haritada rota görmeyi beceremedim...siz hangisini kullanıyorsunuz??
bidde adyno ve türevi programlardan birini kullanıp gerçeğe yakın ölçüm sonuçları alabilen varmı?
google maps ta adresleri girip bul dedikten sonra madde madde komutları sıraladığında üstten 2. sekme haritada göster var.
bu arada android kaç kullanıyorsun.
sony ericsson xperia mini pro ne vakit gelecek güzel ülkeme tam tarih bilen var mı? parayı denkleştirdim bekliyorum.
Güncelto çekelim android unutulmasın :D
bu arada market'i hâlâ değişmeyen var mı ? yeni markette baya güzel olmuş yeni yeni birçok uygulama buldum :)
ve İOS'daki bazı uygulamalar yapılmıyor malesef mesela sahibinden.com'un ve bazı kargo şirketlerinin app'ları var ama android'de fazla bulamadım
Yeni marketin adresi nedir
Android Market v3.1.5 Yayınlandı, İndirin! | Akıllı Robot Android
burada var benimki kendiliğinden değişti :)
Yaklaşık 3haftadır htc sensation kullanıyorum. iphone ibb app. tarzında trafik durumunu görebileceğim bir uygulama varmı android için?
https://market.android.com/details?i...=search_result
şöyle bişey buldum ama ibb trafik gibi bişey yok malesef daha :(
Benim markette yaklaşık 1 ay önce değişti.
Şuan telefonumda yüklü olan oyunları diğer telefona yüklemek ıstıyorum fakat ısmı yazdıgımda markette çıkmıyor :) Fikri olan varmı?
evet varmış şimdi kendi sayfasından indirdim :)
bu arada ben HTC HD2 kullanıyorum ve yüklediğim rom'da simgeler ufacık ekrana çok şey sığdırabiliyorum ama bazı uygulamalarda tam ekran olmuyor herhalde çözünürlük'le alakalı bişey bunu halletmenin bir yolu varmı ? yoksa yeni rom arayışlarına mı giricem :D
Arkadaşlar bende HTC Desire HD kullanıcısıyım.
Ve androidi iliklerine kadar en iyi şekilde faydalanarak kullanıyorum.
Bazı arkadaşlar navigasyon yazılımı istemişler.
Benim kendi denemelerim sonucunda en iyisinin İGO navigasyon olduğunu anladım.
Sizlerde kendi cihazınıza aşağıdaki linkten cihazınıza uygun olan versiyonunu yükleyebilirsiniz.
iGo My Way v8.4.2.139242 Başarsoft 2011.3 Q1 (110502) R3 TR + Poi+ Buildings + KKTC
Birde Desire HD de gps sinyali bulamayanlar varmış bu cok doğru çünkü telefon 2,2 versiyondayken cok zorlanıyor uydu bulmakta.
Sizlere tavsiyem dışarda sabitken igo yazılımını veya google mapsı acıp cihazın 15-30 dk lık bir zaman içinde uyduyla bağlanmasını bekleyin.
İlk denemelerde zaman alıcaktır sonraki bağlantılarda zaman 1-2 dk düşücektir.
Veya uyduya bağlanırken cihazınızda mobilnet paketiniz varsa daha kolay uyduya bağlanabilirsiniz.
İGO'yu hiç denemedim deneyeyim bari şuanlık sygic kullanıyorum full sürümü gerçekten çok iyi :)
Pc ye kiesi indir yükle ama son sürüm olsun otomatik sana yeni güncellemeler yapılsınmı diye sorar zaten k.et 10-15 dkya güncelleniyor. Sakın romlarla oynama derim
Selamlar,
Ben de Samsung Galaxy S 2 kullanıyorum.. Tabi rooted bir şekilde ;)
Rootu sadece Markette diğer ülkelere sunulan ve paralı olan uygulamaları da yükleyebilmek için yaptım.
Google Maps ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar muhtemelen 5.5 veya daha eski bir sürüm kullanıyorlar.. Bir şekilde 5.10 veya üstünü edinmenizi tavsiye ederim. Normalde Markette güncellemesi var ancak Türkiye'ye verilmiyor.. Google Earth, Plus+ vb. yazılımlar da aynen..
İnternet paketi olanlar için bence viber cok güzel ücretsiz konusma ve mesajlasma yapılabiliyor ama sadece o programı kullananlar arasında.