viber nedir?
Printable View
viber nedir?
yüklediğim programları tavsiye ederim bilmeyen varsa kullanabilir
tunein radio pro
network üzerinden canlı radyo yayını, çok iyi ama
mxvideo player
gene çok iyi bu da, sg2 nin kendi playerında alt yazılarda türkçe sorunu vardı bunda yok.
droid camx
gene network veya bluetooth üzerinden webcam özelliği + msnde webcam olarak kullanabilme
wifi file explorer
wifi üzerinden telefona bağlantı, usb kablosuna falan gerek yok
Sygic navigasyon
bence süper, tek eksiği vapurlar ile arası yok
Garanti bankası
internet bankacılık programı
viber
wifi üzerinden canlı telefon konuşması, ip telefon gibi
imo
msn yerine kullanılır, çok iyi
bir tür mesajlaşma programı, çok iyi
ibb trafik
istanbul trafiğini canlı izle, vasat program ama ne yapalım
lock
ekranı kapamak için tuşa basmaya gerek yok
flashlight
tek dokunuşla flaşı yak
gauge battery
pil seviyesini gör, ibreli mibreli, hoş
set dns
bazı yerlere giremeyince :) farklı dns adresi belirtmek için
juicedefender ultimate
pil ömrünü uzatır, uzatıyorda.
winamp
biliyorsunuz ne olduğunu
istanbul nöbetçi eczane
akşam nerede hangi eczane nöbetçi?
ulysse spedometer
gps hız gösterge gauge
phone my pc kesinlikle tavsiye edilir arkadaşlar...uzak masaüstü programı...
ev dışında pc den veri aktarmak veya bi programın , downloadın seyrini takip etmek için birebir...mouse ve klavyesi de var
@maxi
Hangi cihazı kullanıyorsunuz?
Bilgi için çok teşekkürler.
Viber hakkında bu kadar çok soru soruyorum çünkü şu dönem telefon konuşmalarım çok fazla ve bu görüşme yoğunluğu genellikle Iphone kullanıcıları ile.
Bu dönemde bende telefonumu yenilemek istiyorum fakat bütçem kısıtlı.
Aslında tüm Android işlemcili telefonlarda viber kullanabilirmi o sorunun cevabını aramaktayım.
Arayışımı ondan sonra netleştireceğim.
netten gorusmek icin fring kullanin/ses gec gitmiyo/normal telefonla konusuyomussunz gibi oluyo+video call destegide mevcut.fringi yaklasik 2senedir kullaniyorum.daha oncesinde viber kullandiim iiih yramaz :)
bu arada maxi cihazin rom`lu mu ? yani yazdigin programlar free mi yada oyle soruyim.aksam bend indircem sg2 kullaniyorum bende..
Blip.me de baskonuş programı, işe yarıyor..
CamScanner , işim gereği çok kullanıyorum, foto ile tarama programı.
Dropbox, internet üzerinden dosyalarınızı hem pc'den hem de cepten izleyebilirsiniz.
JuiceDefender, gerçekten pilde oldukça tasarruf sağlıyor. En az %20
MP3 downloader, istediğiniz mp3'leri indirin ya da dinleyin..
Sound Hound, radyoda ya da başka bi yerde dinlediğiniz müziğin ne olduğunu bulmaya yarar
Viber, açıkçası pek işe yaramıyor, wireless kuvvetli iken anca konuşabiliyorsunuz.
(Cihazım: HTC Sensation)
arkadaşlar ;
Nokia C5-03 ne diyosunuz ?bu akıllı telefon olayına yeni giriyorum başlangıç ve 1 kaç yıl kullanım için nasıl bi cihazdır?
yada ne tavsiye edersiniz 400-500 aralığında?
teşekkürler..
mobicontrol denen bir program var kurduk ama kaldıramıyoruz nasıl kaldırabiliriz acaba alternatif program ne var?
Soru sormak istiyorum Galakxy SII aldık 2. el aldım hatta siteden Emreden aldım. kayıtlı herhangi bir problemi olmayan telefon ancak WIFI'dan nete bağlanamıyoruz. Error veriyor? içinde bi MAC şifresi olması gerekirmiş ancak bu telefonda o şifre kısmı boş. çokta ilgimi çeken cihazlar olmadığı için bilmiyorum detayını falan, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
mac adresi bir şifre değidir
ama olmadan olmaz
eğer cihazın içinde önemli birşey yoksa program-data fabrika ayarlarına dönün
veya hard reset atın .
Samsung i9100 Galaxy S2 hard reset - PDA Smartphone PNA hard reset soft reset
tekrar ediyorum herşey uçar, pırıl pırıl olur telefon, öenmli birşey varsa yedek alın .
o da olmazsa root yapılmıştır rom yüklenmiştir falan
o zamanda orjinal fabrika yazılımını geri yüklemek lazım
Valla hard resetmi bilmem ama telefonun içinde fabrika ayarlarına dönüş yaptık ancak sonuç alamadık halen WIFI girişi sağlanamıyor sizin dediğinizi deniyorum
Bu mac adresi başka telefonla aynı olabilirmi? veya indirilebilir birşeymi?
mac adresi her üründe farklıdır
her notebookta - her telefonda -her bilgisayarda yoksa çakışır
he illaki aynı olan vardır ama rastlaması çok zordur
MAC adresi - Vikipedi
gorkem emreninchaziromluydu
Teşekkürler.
Wifi'dan girememe sorunu devam etmekte aklınıza gelen başka bir çözüm mevcutmu?
baştan anlatsan ?
adsl modem var, onun şifresi biliniyor atıyorum şifre "honda"
başka bilgisayarlar buraya sorunsuz bağlanıyor
ama modemde mac adresi korumasımı var ? neden mac adresi soruyorsunuz ?
eğer öyle ise bu telefonun mac adresini oraya (modeme) kayıt etmek şart
olmadı modemden mac adres korumasını kaldırıp bir deneyin
sonra telefonda sizin modem listede görünüyormu ?
onu seçince size şifre soruyor "honda" şifresini kabul etmiyormu ?
yoksa ediyor ama internete mi çıkamıyorsun ?
tam olarak nedir ?
edit:
pardon error veriyor demişsin de detay ne
sadece ekranda error mu yazıyor ?
Tabiki.
Telefonumuz tamamen 0 yeni kutusundan çıkardık diyelim (Hard reset atıldığı için söylüyorum) içinde kayıtlı bir mac adresi ayarlardan kontrol edildiğinde yok. WIFI tuşu tıklanıyor. fakat arama işlemi 5-10 sn sonra error vererek iptal oluyor. yani hiç bağlanamıyoruz. 3g den nete bağlanabiliyor. şifresiz free bağlantılardada, veya WIFI şifresi bilinen yerlerdede hiç bir şekilde girilmiyor yani arabamız var yakıt akü tam marş dönüyor araba çalışmıyor ilk adımda kaldık.
bi nevi böyle anlatabildim. anlatım durumum için kusura bakmayın inanın ilgimi çeken bir cihaz değil eşim kullanmaya çalışıyor bende çözüm aramaya çalışıyorum
bağlanılan modemde mac adresi olup olmadığını bilmiyorum ama diğer kullanıcılarda bu numara farklı farklı biçimlerde kayıtlı. modemde diğer tüm wireless iletişimi olan cihazlar sorunsuzca bağlanılıyorki zaten tek modemde değil birçok modemde denemeler yaptık
mac adresi ile ilgili olduğu kesin değil bence
siz nereden bakıyorsunuz mac adresine ?
ayarlar>telefon hakkında>durum>wi-fi mac adresi
doğrumu ?
artık bundan sonrasını bilemiyorum ama eminim ya modem veya telefonun ayarları ile ilgili bir durum olması lazım
İlginize çok teşekkür ederim. Belirttiğiniz sıralamada bakıyoruz ve kayıtlı mac adresi görünmüyor. Servisle görüştük, sanırım yazılımsal bir yenileme gerektiğini belirttiler p.tesi günü servise bırakacağız. tekrar teşekkür ederiz.
ben olsam götürmezdim servise
kesin para alacaklar
yeni rom yüklemeyi denerdim ne kaybederim ?
Litening ROM V6.1
bu arada sorayım, bunu yükleyip deneyen oldumu ? son versiyon
Download Lite'ning Rom for the Galaxy S II
bu da yükleme programı odin V1.85
Odin 1.85 by haruni.zip (462,67 KB) - uploaded.to
Yükleme:
Öncelikle odin yükleyicimizi indiriyoruz.
Arkasından Litening Rom dosyamızı indiriyoruz.
indirdikten sonra Odin Açıyoruz.
Telefonunuzun USB hata ayıklama modunda olduğuna emin olunuz.( Ayarlar – uygulamalar-Gelişim-USB hata ayıklama )
Telefonunuzu kapatın ve yükleme moduna geçin ( orta tuş + ses kısma tuşu + açma kapama tuşuna aynı anda basıyoruz )
Devam etmek için ses açma tuşuna basıyoruz.
USB kablosunu cihaza takın ve Odin açın.Alttaki gibi sarı işaretle bağlandığını teyit edin.
Ekrandaki gibi Auto Reboot ve F.Reset Time seçenekleri haricinde hiçbir şeyin seçili olmamasına dikkat edin.
PDA yazan yere tıklayın ve indirdiğiniz rar dosyasından çıkan tar uzantılı dosyayı gösterin.(indirdiğimiz Rom dosyası )
Yükleme işleminden sonra cihaz kapanıp açılacak ve S harfinde iken biraz bekleyecek.
* birkaç yerden alıntıdır
* SAMSUNG GALAXY S2 İÇİNDİR
Görkemin eşi olarak ben cevap vereyim..
Sorun tam olarak şöyle; Ayarlar - wi-fi ayarları - wi-fi yi seçtiğimizde arıyor diyor ancak 20sn geçtikten sonra arıyor yazdığı yerde error yazıyor. Normalde hiç bir ağ olmasa bulunamadı yazması gerekirdi.
Daha sonra gelişmiş ayarları incelediğimde MAC adresinin boş olduğunu gördüm. Wi-fi özelliğini kullabilmemiz için Mac adresi olması gerekir.
Buna istinaden fabrika ayarlarına döndürdüm, *2767*3855# ile hardreset yaptım, ses açma+menü tuşu+kapama tuşuna basarak sistemi yeniden yükledim, odinle firmware olarak I9100XWKE7 - Android 2.3.3 başarılı bir şekilde yükledim. Hiçbirinden sonuç alamadım son olarak az önce yukarıdaki romu yükledim ondanda sonuç alamadım yine error veriyor..
Açıkçası sorunun yazılımsal değilde donanımsal olduğunu düşünmeye başladım.
rom'da sorun vardır wi-fi kartının MAC adresini tanıyamıyorsa wi-fi üzerinden hiç bir yere bağlanamaz :)
eğer MAC adresini elinizle girme şansınız varsa bataryayı çıkartıp seri no vs yazan kısımda belki MAC adresi yazar oradan bakıp girebilirsiniz :)
arkadaşlar birden fazla mail hesabını aynı anda yonetebilecek pratik bi program varmi?
kendi mail sisteminde hesaplarını ekleyebilirsin :) ayrı ayrı hesaplarını görebilirsin diye biliyorum ama kurcalamadım pek fazla :)
onun yerine bi mail adresine yönlendiriyorum hepsini onuda cep'e atıyorum mis gibi :)
kendi mail sisteminde mevcut ama her telefonun maili gibi saçmalıyor ,, 20 gün önceki mailleri güncel mailmiş gibi gösteriyor ve güncellemiyor...Ona güvenemiyorum açıkçası...Onun için opera mininin bi tab i hotmail ve sürekli ordan takip ediyorum ama izin vermiyor opera iki maili ayn anda kaydetmeye.
4 hesabım var 3'ünü yönlendirdim kalan 1'ini telefondan bakıyorum hiç sorun olmuyor çat diye düşüyor mailler :) bazen edge'ye düşünce saçmalayabiliyor :)
arkadaşlar bir keresinde google hesabımı aktif etmiş sonra başka bir problem yüzünden telefonu fabrika ayarlarına çevirmiştim, şuan ise google hesabını aktif edemiyor, dolayısıyla markete giremiyorum. Ne yapabilirim ?
HTC wildfire