onu nasıl yapıyorsun
Printable View
direk kalkış istanbul varış bodrum yazıyosun ya
onun yerine kalkış istanbul varış vapur iskelesinin olduğu yeri seç
daha sonra vapurdan indikden sonra bulunduğun konumdan bodrum :)
aslında alternatif yol seçenekleri çıkara bilse çok iyi olucak 1 sokak geçsem harita değişip dolaştırıp yine yerini buluyor ama...
Dolphin browser yükledim şimdi telefona videolarda görmüştüm ama bu efektlerle çok yavaş çalişir dedim ama şuan cepden yaziyorum hiçbir sikinti yok arkada 5 tane sekme açik hiç birşey yok çok hoşuma gitti tavsiye ederim mutlaka deneyin ;)
Viber uygulası ile ilgili bir kaç şey sormak istiyorum. Mutlaka aranızda kullananlar vardır. Bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.
viber uygulaması sadece iphone4 için geliştirilen bir uygulamamıdır? iphone3 te de kullanılabilirmi? Eğer kullanılabilir ise iphone3 almak ne kadar mantıklıdır? İphone4 ile aralarında yaklasık 800-900 TL fark var....
viber başka telefonlardan da kullanılabilir ise, hangileridir?
viber ı htc de kullanıyorum abi sıkıntı yok
viber nedir?
yüklediğim programları tavsiye ederim bilmeyen varsa kullanabilir
tunein radio pro
network üzerinden canlı radyo yayını, çok iyi ama
mxvideo player
gene çok iyi bu da, sg2 nin kendi playerında alt yazılarda türkçe sorunu vardı bunda yok.
droid camx
gene network veya bluetooth üzerinden webcam özelliği + msnde webcam olarak kullanabilme
wifi file explorer
wifi üzerinden telefona bağlantı, usb kablosuna falan gerek yok
Sygic navigasyon
bence süper, tek eksiği vapurlar ile arası yok
Garanti bankası
internet bankacılık programı
viber
wifi üzerinden canlı telefon konuşması, ip telefon gibi
imo
msn yerine kullanılır, çok iyi
bir tür mesajlaşma programı, çok iyi
ibb trafik
istanbul trafiğini canlı izle, vasat program ama ne yapalım
lock
ekranı kapamak için tuşa basmaya gerek yok
flashlight
tek dokunuşla flaşı yak
gauge battery
pil seviyesini gör, ibreli mibreli, hoş
set dns
bazı yerlere giremeyince :) farklı dns adresi belirtmek için
juicedefender ultimate
pil ömrünü uzatır, uzatıyorda.
winamp
biliyorsunuz ne olduğunu
istanbul nöbetçi eczane
akşam nerede hangi eczane nöbetçi?
ulysse spedometer
gps hız gösterge gauge
phone my pc kesinlikle tavsiye edilir arkadaşlar...uzak masaüstü programı...
ev dışında pc den veri aktarmak veya bi programın , downloadın seyrini takip etmek için birebir...mouse ve klavyesi de var
@maxi
Hangi cihazı kullanıyorsunuz?
Bilgi için çok teşekkürler.
Viber hakkında bu kadar çok soru soruyorum çünkü şu dönem telefon konuşmalarım çok fazla ve bu görüşme yoğunluğu genellikle Iphone kullanıcıları ile.
Bu dönemde bende telefonumu yenilemek istiyorum fakat bütçem kısıtlı.
Aslında tüm Android işlemcili telefonlarda viber kullanabilirmi o sorunun cevabını aramaktayım.
Arayışımı ondan sonra netleştireceğim.
netten gorusmek icin fring kullanin/ses gec gitmiyo/normal telefonla konusuyomussunz gibi oluyo+video call destegide mevcut.fringi yaklasik 2senedir kullaniyorum.daha oncesinde viber kullandiim iiih yramaz :)
bu arada maxi cihazin rom`lu mu ? yani yazdigin programlar free mi yada oyle soruyim.aksam bend indircem sg2 kullaniyorum bende..