yok hayır romlu değil henüz
bu programların bazıları free , bir kısmıda crackli versiyon
edit:
baktımda bu fring programı biraz sakat gibi, uzaktan telefon numarası falan arayabilme özelliği var ? sms mesajları gönderme alma vs vs
Printable View
Blip.me de baskonuş programı, işe yarıyor..
CamScanner , işim gereği çok kullanıyorum, foto ile tarama programı.
Dropbox, internet üzerinden dosyalarınızı hem pc'den hem de cepten izleyebilirsiniz.
JuiceDefender, gerçekten pilde oldukça tasarruf sağlıyor. En az %20
MP3 downloader, istediğiniz mp3'leri indirin ya da dinleyin..
Sound Hound, radyoda ya da başka bi yerde dinlediğiniz müziğin ne olduğunu bulmaya yarar
Viber, açıkçası pek işe yaramıyor, wireless kuvvetli iken anca konuşabiliyorsunuz.
(Cihazım: HTC Sensation)
arkadaşlar ;
Nokia C5-03 ne diyosunuz ?bu akıllı telefon olayına yeni giriyorum başlangıç ve 1 kaç yıl kullanım için nasıl bi cihazdır?
yada ne tavsiye edersiniz 400-500 aralığında?
teşekkürler..
mobicontrol denen bir program var kurduk ama kaldıramıyoruz nasıl kaldırabiliriz acaba alternatif program ne var?
Soru sormak istiyorum Galakxy SII aldık 2. el aldım hatta siteden Emreden aldım. kayıtlı herhangi bir problemi olmayan telefon ancak WIFI'dan nete bağlanamıyoruz. Error veriyor? içinde bi MAC şifresi olması gerekirmiş ancak bu telefonda o şifre kısmı boş. çokta ilgimi çeken cihazlar olmadığı için bilmiyorum detayını falan, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
mac adresi bir şifre değidir
ama olmadan olmaz
eğer cihazın içinde önemli birşey yoksa program-data fabrika ayarlarına dönün
veya hard reset atın .
Samsung i9100 Galaxy S2 hard reset - PDA Smartphone PNA hard reset soft reset
tekrar ediyorum herşey uçar, pırıl pırıl olur telefon, öenmli birşey varsa yedek alın .
o da olmazsa root yapılmıştır rom yüklenmiştir falan
o zamanda orjinal fabrika yazılımını geri yüklemek lazım
Valla hard resetmi bilmem ama telefonun içinde fabrika ayarlarına dönüş yaptık ancak sonuç alamadık halen WIFI girişi sağlanamıyor sizin dediğinizi deniyorum
Bu mac adresi başka telefonla aynı olabilirmi? veya indirilebilir birşeymi?
mac adresi her üründe farklıdır
her notebookta - her telefonda -her bilgisayarda yoksa çakışır
he illaki aynı olan vardır ama rastlaması çok zordur
MAC adresi - Vikipedi
gorkem emreninchaziromluydu
Teşekkürler.
Wifi'dan girememe sorunu devam etmekte aklınıza gelen başka bir çözüm mevcutmu?
baştan anlatsan ?
adsl modem var, onun şifresi biliniyor atıyorum şifre "honda"
başka bilgisayarlar buraya sorunsuz bağlanıyor
ama modemde mac adresi korumasımı var ? neden mac adresi soruyorsunuz ?
eğer öyle ise bu telefonun mac adresini oraya (modeme) kayıt etmek şart
olmadı modemden mac adres korumasını kaldırıp bir deneyin
sonra telefonda sizin modem listede görünüyormu ?
onu seçince size şifre soruyor "honda" şifresini kabul etmiyormu ?
yoksa ediyor ama internete mi çıkamıyorsun ?
tam olarak nedir ?
edit:
pardon error veriyor demişsin de detay ne
sadece ekranda error mu yazıyor ?
Tabiki.
Telefonumuz tamamen 0 yeni kutusundan çıkardık diyelim (Hard reset atıldığı için söylüyorum) içinde kayıtlı bir mac adresi ayarlardan kontrol edildiğinde yok. WIFI tuşu tıklanıyor. fakat arama işlemi 5-10 sn sonra error vererek iptal oluyor. yani hiç bağlanamıyoruz. 3g den nete bağlanabiliyor. şifresiz free bağlantılardada, veya WIFI şifresi bilinen yerlerdede hiç bir şekilde girilmiyor yani arabamız var yakıt akü tam marş dönüyor araba çalışmıyor ilk adımda kaldık.
bi nevi böyle anlatabildim. anlatım durumum için kusura bakmayın inanın ilgimi çeken bir cihaz değil eşim kullanmaya çalışıyor bende çözüm aramaya çalışıyorum
bağlanılan modemde mac adresi olup olmadığını bilmiyorum ama diğer kullanıcılarda bu numara farklı farklı biçimlerde kayıtlı. modemde diğer tüm wireless iletişimi olan cihazlar sorunsuzca bağlanılıyorki zaten tek modemde değil birçok modemde denemeler yaptık
mac adresi ile ilgili olduğu kesin değil bence
siz nereden bakıyorsunuz mac adresine ?
ayarlar>telefon hakkında>durum>wi-fi mac adresi
doğrumu ?
artık bundan sonrasını bilemiyorum ama eminim ya modem veya telefonun ayarları ile ilgili bir durum olması lazım
İlginize çok teşekkür ederim. Belirttiğiniz sıralamada bakıyoruz ve kayıtlı mac adresi görünmüyor. Servisle görüştük, sanırım yazılımsal bir yenileme gerektiğini belirttiler p.tesi günü servise bırakacağız. tekrar teşekkür ederiz.