Maşallah emeginize saglık
Printable View
Maşallah emeginize saglık
Maşallah..
miniks mesaj kutunu boşalt
faruuuuukkkkkkkkk
Maşallah allah nazardan saklasın. Bu araç sayesinde bulmuştum bu siteyi tam sıkılmaya başlıyordum siteden sağlam bir proje geldi allah firenlerine zeval vermesin usta.
Allah utandırrmasın : )masallah : )
Maşallah güzel sonuç.. güçlü ve öfkeli olmuş.. kazasız belasız..
Tepe tepe kullan ve bize çok keyifli videolar izletmeni temenni ediyorum.
Allah Kaza bela vermesin , her şey gönlünüzce olsun...
masallahhhhh masalllaaahhhh allah agiz tadiyla binmek nasip eder insallahhh
Maşallah start verildi gerisi çorap söküğü gibi gelir keyifli videolar için kendinizi hazırlayın arkadaşlar.
Kanka soruların harika vallahi çok teknik adamsın :)
arac 400 hp eskiden 3 te sarardı şu anda bitik nitto lar ile 2 de tutunuyor hiç tırmalamıyo bile BMW m3 gibi yürüyor Maşallah
Nos single kanka wet 50 shot meme taktım amacım sadece yaz aylarında Draglarda kullanmak
öle intercoolera dışardan nos sıkıcagıma motorun içine basarım abi giren havayı soguturum hemde çıtırdan güç alırım hesabına taktım onu yoksa genel zamanda bizim araclarımıza NOS a gerek yok dünyada turbo nos uygulaması yapan Honda kullanıcısı yok zaten :)
Draglar için eski Weld racing jantlarım var zaten hazırda 15 lastiklerimde 24.5 8.5 15 MT drag radial
yüksek basınc ta yol içinde MT street radial lerim var 225 55 15
Maşallah ALLAH kazasız belasız 800 teker nasip etsin inşallah kanka.
allah utandırmamış maşallahhh 41 kere
bravo valla :D ben hergün öğlen molalarında sanayide bi tur atarım hulku hep görüyordum ne zaman çıkıcak yollara diyordum.. şimdi gördüm sevindim
masallah verdıgın emegın karsılıgını kat kat alırsın ınsallah
Maşallah kazasız belasız ..
maşallah güçte süper çıkmış, allah keyifle binmeyi nasib etsin :)
hayırlı olsun güle güle kullanın :)
maşallah moruk cok sakat görundu gözüme makıne :) emeği gecenlere tebrıkler...
hey maşallah.
hedefte kaç psi var abi? 30 psi lara çıkılacak mı?
Maşallah kardeşim. Kazasız belasız gaz açman dileği ile.
Ooh super isi bitirmissin o zaman.... Onden cekerlerin sorunu beygir degil tutunma zaten isterse dynoda 800 hp versin icraat olmaz anca patinaj...
Tebrikler gerisi kolay basinci ac ayari yap.. Projenin rengi belli olmus bile. Geriye kaldi denemelerde arkaya dogrultulan kameralar... :icon_tup::icon_tup:
maşallah.alah kazasız belasız sorunsuz gazlamak nasip etsin
Sorunsuz sıkıntısız keyifle binersiniz inşallah...
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.Sorunsuz sıkıntısız binebilmeyi bizede videoları izletebilmeyi nasip etsin:)
Maşallah eskisi gibi efsane olmaya devam edecek inşallah :)
maşallah maşallah çok güzel. :) basınç ne kadar açılıcak ilerki zamanda?
MAŞALLAH. hilmi
maşallah makina fena
maşallah bu arabada senden başkasınada yakışmazdı namı olsun kearı olmasın
Maşaallah ALLAH kaza bela vermesin akhisara gelmesini sabızsızlıkla bekliyoruz artık
kardesım gule gule kullan emegı gecen herkese tesekkurler
Hayırlı olsun hulk bir başka tat olarak kalacak bence türkiyede ,güzel güzel videolarını izlemekte bize nasip olsun maşallah kaza bela vermesin allah
oraya yazsana benim için hayatini ortaya koyan zehirlenmeyi göze alan kardeşime teşekkür ederim die....
kardeşim maşallah allah utandirmasin...
Allah kaza bela göstermesin, iyi günlerde kullanın inşallah beyler.
maşallah kazasız belasız abi