30 dk önce çekmeköyde çekiçi üzerinde bir siyah type r gördüm acaba sizinkimi hatta direk bura aklıma geldi...pardon şimdi gördüm yazdıklarınızı sizin araçmış.geçmiş olsun:(
Printable View
30 dk önce çekmeköyde çekiçi üzerinde bir siyah type r gördüm acaba sizinkimi hatta direk bura aklıma geldi...pardon şimdi gördüm yazdıklarınızı sizin araçmış.geçmiş olsun:(
Enes manyak manyak işler yapıosun Allah korusun düz duvara çaksalar tamam dicen böyle gitmez bu işler ya biraz diş göster yada Mehmetin dediği gibi ağzı laf yapan dişini gecircek birini kap git yazık günah ben delirdim burda sen hala sakin sakin konuşuyosun.iş başka ustanla dostluk başka opücük vermiyosun adama bir ton para harcadın
enes sen peşini kovalamazsan kımse umursamaz ıs sende bıtıyor dostum.bırak arabayı bole bole de tertemız ıstıyorum de.sonuc olarak haklısın onlar senı sevıyorsa zaten memnun edıceklerdır
enes şu anda aracını çekiciyle servise götürüyor.. gerekli herşey yapılacak.
bnce al ustayı yanına bu başlığı okut :)
Araci biraktim servise , sali gunu sorunu garantiden halledip teslim edecekler.Ilgilendi Ibrahim usta.Her zamanda ilgileniyor zaten. benim sitem ettigim konu farkli,kimseyi yargilamakta istemiyorum.bu arabayi nekadar sevdigimi ne kadar ilgilendigimi ne sartlarda yaptirdigimi herkes biliyor,sorunsuz sikintisiz binmek istiyorum bugun c.tesi hava gunesli ve kendi arabam yerine ceaser in dandik evosuyla geziyorum :)
Kalp kirici mesajlar atilmamasini rica ediyorum beyler :)
kankacım cok yumusak yuzlu iyi niyetli adamsın işin özü ortada biraz suistimal var. ben olsam cok pis cingar cıkarırdım ayrı konu paramızla rezil oluyoruz arkadaş.
[/B]mahkemeye verse haklı değil mi? japonyaya yazsa haklı değil mi? işinin ehli bir usta nasıl olurda kulbutor kapagının vidasını sıkmaz? ya yatak sarsa nolucak hadi sarmadı diyelim gomlekler cizildiyse ne olacak 5000 km sonra bu motorun basına bi is gelse ne olacak? bu adamın magduriyetini kim karsılayacak?
ayrıca siz bi aracın işlerini hallettikten sonra tecrube etmeye cıkmıyormusunuz?
yaw herseyi gectim adam buraya yazmakla sonuna kadar haklıyken siz birde burda savunma moduna geciyor enesi sucluyorsunuz sonuna kadar haksızsınız.
enesi biraz tanıyorsanız ne kadar iyi niyetli duzgun bi insan oldugunu bilirsiniz siz sormussunuz oda duzelir diyerekten bi sorun yok demis buda gayet normal.
neyse beyler hadii konu kapandıı... daha fazla uzamasın.
geçmiş olsun kardeşim,umarım biticek bu sıkıntılar artık.
geçmiş olsun enes inş biranonce çıkar aracın ama sabrına hayran kaldım ben daha konu açmadan servisteydim :D
arabayı servıste bırakırım bu arbayı azna s.ctıgınız gıbı duzeltın yada dava ise dava mudurle konusmasa konusmak her turlu hallederdım.
Enesim çok geçmiş olsun okuyunca insan sinirlenmemek için zor tutuyor kendini.
çok sabırlıymışsın abi,motoru o yağlı halde gördüğüm gün gidip basardım o servisi böle bişey çünkü tamemen onların sorumsuzluğu paramıda geri alırdım azıma geleni sayardım,en son olaydada artık git abim 2500 tl ni al başka servise götür onuda onlar karşılasın onların problemi
Enescim geçmiş olsun, dediğin gibi iş ayrı dostluk ayrı bir şey. Bir hata olmuşsa gereken yapılmalı tabi ki.
İbrahim ustayı bende severim, arabamı gönül rahatlığıyla bıraktığım tek insandır normalde başka nerede olursa olsun başında dururum. Sağolsun Muharrem ve senin tavsiyenle gitmiştim iyi ki gitmişim. Gerekeni yapacaktır mutlaka.
Edit: Takma kafanı araba dediğin metal parçası boşver gitsin her şeyin çaresi var
Kardeşim geçmiş olsun
Her yetkili servis aynı degildir bunu da unutmamak lazım
Muhtemelen volantın taşlatılıp ayarlanmamış o yuzden titreme oluyordur tekrar şanzumanı söktürcen yani cünkü eger böle devam edersen o debriyaj da biticek yakında
hee ben ilk sayfayı okudumda mesaj yazdım konu kapanmış beni kaale almayın :D
enes TPS ne oldu dedigim gibi denedinizmi ?
Evet volana dokunulmadı demişti enes
Enes cok gecmıs olsun
Ilk basta eger Honda Turkıye ye bır yazı yazacaksan ve eger o servıste tanıdıgın bırısı varsa
Dıkkatlı ol sevdıgın kişiyi İŞİNDEN EDEBİLİRSİN...
Yetkılı servıs dıye bence genellememek gerek sonucta ortda calısan teknısyen egıtım alıyor ama el becerısıne baglı.ama yetkılı servıste olmaması gereken bı durum.