DBS,VTC,JAP biz aynı hafta baskı balata senk. filan yapmıştık savaş abide... keşke burada yaptırsaydın...
söylenen usta o kadar iyisi ya kendisi araca bakmadı yada başka birşey olmuş![]()
DBS,VTC,JAP biz aynı hafta baskı balata senk. filan yapmıştık savaş abide... keşke burada yaptırsaydın...
söylenen usta o kadar iyisi ya kendisi araca bakmadı yada başka birşey olmuş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
en güzeli sal üstlerine Olgar ı .. uğraşssın dursun ordakiler..
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Bu gibi servis durumlarında bıraz agresıf sert olmak gerekıyor.Aksi takdirde hiç sallamazlar
Bizde caddy varken 100bın bakımı ıcın Başaran'a goturmuştuk..Araç bakımdan sonra aldıgımızda aracın bazı yerlerınde ustaların parmak ızlerı vardı,dosemeler yag ızı olmustu ..Eve gıdınce farkettık..Servisi arayıp sert cıktıgımızda ertesı gun aracı gerı alıp hertarafını temızleyıp ozur dıledıler....
Diger markalarda var mı bılmıyorum VW'de servıs sonrası araç sahıbını arayıp servıs memnuniyetı hakkında bılgı alıyorlar buda guzel bırsey bana gore...
öncelikle geçmiş olsun enesolan olmuş malesef yapman gereken sakin bir kafayla yetkili servise gitmek ve durumu anlatmak ve gereğinin yapılmasını taleb etmek
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
tofaşa böyle bişiy diceksin adamı silerler....
hondada böyle şeyleri çok önemsiyor,aglatırdım onları![]()
Kardeşim sende fena nazar var Allah nazara getireni bildiği gibi yapsın bence bir kurban kes fakir doyur, üzüldüm gerçekten..
US Performance
Çok Geçmiş Olsun,Üzücü ßir Konu O Servisin ßütün mağduriyetini karşılaması için mücadele etmen gerekir ßence arada tanıdık olması zor bir durum umarım en kısa zamanda eski günlerine geri döner araç,allah yardımcın olsun...
servisin bulunduğu ilçe kaymakamlığındaki hakem heyetine gitmenizi öneririm
Hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek yanıtlayamayacağım şimdi çekici bekliyorum..
Ben kimseyi şikayet etmek istemiyorum şimdilik.Mağduriyetimide karşılayacaklarından eminim..
Teknik bilgi almak istiyorum.
70500 kmde arabanın ilk orjinal baskı balatası değişirken volan temiz gözüküyor diye taşlanmaz ise bu sorunların sonradan ortaya çıkması kesin ve net değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Bence o servis yetkilisi ile görüşün ama etkili olması için yanınızda 1 avukatta olsun. Kanunlarla ilgili 2-3 şey söyler, adam gibi korkutur onları.......
Okumadan imzalamam.....
mahkemeye verelim asalım keselim hakem heyeti getirelim japonyaya yazalım . Ben ayışığından İbrahim usta enes arkadaşımızın külbütör somunu tam sıkılmadığı için düşmüştür bunun telafizi yapılmıştır o somunu sıkmayan arkadaşın yerine defalarca özür dilemişimdir.Dün kendisiyle yüz yüze konuşmuşumdur bir sıkıntı varmı diye sormuşumdur abi saal bi problem yok deyip akşamda buralara birsürü şey yazmıştır . takılan parçada problem varsa titreme yapıyorsa garantiden değişir ama bunlar buralara yazarak değil buraya gelip konuşularak çözülür bizim tarafımızdan bu arkadaşa olumsuz hiçbirşey yapılmadı kimse buraya konuyu bilip bilmeden yazmasın.
Türkiyede daha dogrusu İstanbulda efendi olmak bazen hiç bi işe yaramıyor Enesim. Çünkü insanlar birbirini enayi yerine koymayı akıllılık zannediyorlar. O yüzden üzerine titredigin arabaya böyle bişe yapılması bence normal degil.
Elinden geldigince hakkını ara, muhabbetim var dedigin usta orada maaşla çalışan bir insan, ve işini düzgün yapmakla yükümlü. Sonuçta bu bir otomobil ve sen canını buna emanet ediyosun. Yüksek süratte kontrol edemeyecegin bişe olursa ne olacak?
Tango-1 never dies.
geçmiş olsun. sadece yetkili servis değil çok fazla esnaf dolu bu sıralar piyasa.
allah işini adam gibi yapmayanların müşterileri madur edenlerin belasını versin. bende yakında bir konu açıcam turbocularla alakalı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)