Garanti kapsamına girmedi cebimizden vericeğiz yine.Servis müdürüylede konuştuk anladığım kadarıyla işçilik ücreti almayarak,baskı balatayı geliş fiyatından vererek yok klima dezenfeksiyonuyla filan bizi geri kazanmayı hedefliyor

Sonuç itibariyle 670 tl ödeyeceğim tekrardan.
Olayın teknik açıklamasınıda yapiyim , tamamen ayıplı mal yüzünden bu durumdayız.Baskı balata sorunlu,problemli, hatalı üretim.Hiç bir zorlamaya maruz kalmadığı,rodaj dahi yapıldığı halde baskı balata bildiğimiz kırılmış.Balatanın sıyrıldığını gösteren ( sert kullanıma dayalı) balata tozu bile yok içerde.Gel gelelim ayışığının sözü honda türkiyeye geçemiyormuş o yüzden bizim kişisel olarak baskı kurmamız gerekecek.
İbrahim ustayada teşekkür ediyorum baştan sona ilgilendi hatta servis müdürüne balatayı gebzedeki fabrikaya bile götürmeyi teklif etmiş. ama iş ondan çıktı honda türkiyenin kalitesi müsade etmiyor müşterinin mağduriyetini gidermeye.
Ben çoğu kişinin prestijsiz kalitesiz gördüğü hyundai markalı aracımda dahi 5 yıl garanti süresince baskı balata, ön iki amortisör , yakıt deposu ve yakıt pompası , direksiyon simidi , vites topuzu , ön fren diskleri ve daha aklıma gelmeyen bir çok parçayı garanti kapsamında ücretsiz değiştirttim.Müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu biraz etrafına bakıp öğrenmeleri lazım.
Honda Ayışığıda müşteriyi mağdur etmemek için cebinden 670 tl veremeyecek kadar büyük bir şirkettir benim gözümde.
İlgilenen herkese teşekkürler...