Güzel günler geçirdik, Gürsel yine gel bekleriz, biz her an hazırız zaten buluşmanın "b" sini duyan koşar ;)
Printable View
Güzel günler geçirdik, Gürsel yine gel bekleriz, biz her an hazırız zaten buluşmanın "b" sini duyan koşar ;)
arkadaşlar valla çok sağolun çok güzel günler geçirdim yanınızda:) çok konukseversiniz:) hepinizle tanıştığım için çok memnunum, istanbula bekliyorum sizleri, misafirim olun :) antalyaya gelince toplanırız yine dimi?:D
ben hazırım 24 saat...
evren büfe forever :D
iso da güzeldi gece 3 te hayvan gibi izmir yedik hauehuae
Afiyet olsun Gürselcim sen açıktım de yine misafirimiz olursun İzmir yemeğe gideriz..En kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle
harbiden ha..
isoda ben bitiremedim ki :D
Bizi evrende bırakıp giderseniz bitiremezsin tabi, boğazda kalır :D
Ready ;) ..
bu arada pazar günü portakal çiçeği caddesinde migros yanında bi otoparkta olcak sanırım , tuning show varmış.ben gitcem burdan arkadaşlarla, gelcek olan olursa görüşelim tanışalım derim;)
(reklam olarak algılanmamasını rica ederim:o benle herhangi bi alakası yok çünkü organizasyonun)
http://img380.imageshack.us/img380/389/300x200mz8.jpg
İstanbulda yengen = sucuklu tost :D antalyanın gözünün yağını yiyim :)
Bu akşam 2. buluşmayı gerçekteştiriyoruz gelmek isteyen herkesi
Saat 20:00'de
G mall karşısındaki
Özsüte bekliyoruz ......
walla ben kurbanda ordayım bekleyin öle buluşun kardeşm :D
bende belkı kısın gelcem oraya begumun annelerıne gıdersek kesın arıcam :D
herkes ist'dan gelcek ben ist'a gelcem kurbanda ne güzel :)
yine güzel bir buluşma oldu gelen herkesin ayağına sağlık
Evet güzeldi gerçekten, rakibimle tanıştım :D Ne densizlik etmişim ben yav.
Nesih abi tanıştığımıza çok memnun oldum. Gelen herkese teşekkürler. Yeniden yollara dönen CRX Vtec'imizle keyfimize diyecek yoktu ama 3.20 kullanıcısı için pek öyle diyemeyiz :D