tuğral estirdimi naptı :)
Printable View
tuğral estirdimi naptı :)
s2k yada kafa tuttuk ama dönmesi gerekti :D
allahtan döndü ama dönmese antalya'yı beraber tutrlardınız artık bütün akşam :D
Ama arabaların sesi 200 metreden duyuluyordu :D
09 Aralık Pazar günü için bir küçük organizasyon ayarladım .
Anadolu Park Restorant
Açık büfe kahvaltı
Kişi başı 13 YTL Katılmak isteyen olursa bana Pm atarsa sevinirim yada buraya yazsın ona göre yer ayırtırıcam. (Katılımlar genellikle Eşli olacaktır.)tabiki tekde katılım gösterebilirsiniz :D
buluşma yeri : Migros topcular otoparkı
saat : 10.00
tarih: 09.12.2007 Pazar günü
Bu Seferlik Beni Affetdin Artik :(
kısmet diyelim abi, bnm tıp fakültesiyle sorunlarım var haber bekliyorum ordan yatak boşalınca arıcaklar, 2 gün yatcamda :D
Evet kaç kişiyiz kimler geliyor ?
sanırım biraz ani bir org oldugu için herkes hazırlıksız yakalandı ama yinede gelmek isteyenler için Yer ve saat yazdım buyrun gelin ..Şuan itibariyle 13 garanti +2 kişi var listede
Kapalı alanda olacak kahvaltı ;)
Bayramın 3. Günü yani Cumartesi Akşamı toplanalım Arkadaşlar Sizede uyarsa kapalı bir mekanda buluşup sohbet eder sonrada Yiit Fotolarımızı Çeker ??
hortlatammı konuyu :D yağmurlar gecince napalım genclik :D
bende mesaj yazıyorum 2 senelik yazı imiş :D
Ayarlayın birşeyler gelmeyen toptur. :D Tuğral tarihleri biliyorsun :D Top etme bizi :D
ahah tamam ayarlıyalım bi bulusma :)
Geçen pazartesi manavgattaydım : ) Bir daha gittiğimde araba kiralayacam .Dolmuş parası vere vere bi hal oldum :D
Yağmurda gokart yapalım Tuğral muahahahha
biz dün yaptık hiç zevk vermedi çok çabuk patiye kalıyo arabalar hayır güzel ayarda yapamıosun hafif gazla olmuyo hemen spin atıo
güzel bi organizasyon yapında gelelim :) kıbrısa gitmeden
valla kaçak göçek yapabilirim yarın evi taşıyoruz , perş cuma manavgata kaçmayı düşünüyorum ztn öğleden sonra :)