Olmamı :D 2-3 Hafta önce pek bilinmeyen bir kanalda (meltem ya da flash ya da başka bir kanal..)bir bölümüne denk gelmiştim hatta...
Printable View
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...Gaf0cPV8wV&t=1
tutti frutti :D
YouTube - Şeker kız candy[intro]
şeker kız candy vardı :D
konu süpermiş :):) bndende gelsin herkes bilir ama aklıma gelenler va yazılmamıs
kaptan amerika ,action man,xman,power rangers lar vardı super kırmızı ıyıdı :):) örümcek adam,bide hepsinin birlestigi bişi vardı örümcekadam buz adam kum adam çim adam falan:D:eek:
casper vardı la bide :D basketbol kafalı JR hayalet :D
denvırmı oyle bır sey daha vardı yaa :D
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...EkY1PCUO7g&t=1
8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel :D
Tsubasa ile asirtma vurusu senelerce akula vurusu diye yedirmisligini hayatim boyunca unutmam
flipper:) ah ulen ah anılar:Dhıc kacırmazdık bunuda:)
YouTube - Tv Theme Flipper
esteban,pokemon,tom ve jerry,red kit.... ah çoçukluğum :rolleyes:
hayat sen ne çabuk harcadın beni.....:(
süper konu olmuş bu arada
fox kids adlı tv kanalında peş peşe çizikli film verirlerdi. Müfettiş gecıd, Lui, andynin nesi var gibi çok sevverek ızlerdım onları ben pokemon vazgeçilmezimdi. çarmendır olsun cigilipu pikacu olsun çok şeker böceklerdi çarmendırın gelişmişi falan vardı çarizard falan sevimli hayvanlardı Eş çok savaş verdı gerçekten bu yolda cocuklara boceklerı sevdırmek ıcın.
şimdi arasıra goruyorum tusubasa ızlıyorum çok guzel :D topa bı koyuyo butun gun havada kalıo top futbol maçlarında :D
Heathcliff
Konudaki videoların hemen hemen hepsini izliyordum eskiden tv başında ömür harcıyormuşuz ya artık suratına baktığımız yok :)
aynen bunuda ızlerdım 4 kedi arkadaştı galıba bunlar demi. şişman olanları bıraz salaktı :D
bizim çocuklugumuz cok güzelmıiş yaaa..şimdiki çocuklara bakıyorum internetın basından kalkmıyorlar..biz öylemıydık sabahtan-aksam ezanına kadar topun peşinden koşardık...arkadaslık vardı şimdi hiç öyle değil....şimdiki çocuklara bu yüzden üzülüyorum..paylaşmayı bilmiyorlar,arkadaslık nedir bilmiyorlar....