YouTube - Şeker kız candy[intro]
şeker kız candy vardı![]()
konu süpermişbndende gelsin herkes bilir ama aklıma gelenler va yazılmamıs
kaptan amerika ,action man,xman,power rangers lar vardı super kırmızı ıyıdıörümcek adam,bide hepsinin birlestigi bişi vardı örümcekadam buz adam kum adam çim adam falan
![]()
casper vardı la bidebasketbol kafalı JR hayalet
![]()
denvırmı oyle bır sey daha vardı yaa![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Tsubasa ile asirtma vurusu senelerce akula vurusu diye yedirmisligini hayatim boyunca unutmam
flipperah ulen ah anılar
hıc kacırmazdık bunuda
YouTube - Tv Theme Flipper
esteban,pokemon,tom ve jerry,red kit.... ah çoçukluğum
hayat sen ne çabuk harcadın beni.....
süper konu olmuş bu arada
tabi ya ...
fox kids adlı tv kanalında peş peşe çizikli film verirlerdi. Müfettiş gecıd, Lui, andynin nesi var gibi çok sevverek ızlerdım onları ben pokemon vazgeçilmezimdi. çarmendır olsun cigilipu pikacu olsun çok şeker böceklerdi çarmendırın gelişmişi falan vardı çarizard falan sevimli hayvanlardı Eş çok savaş verdı gerçekten bu yolda cocuklara boceklerı sevdırmek ıcın.
şimdi arasıra goruyorum tusubasa ızlıyorum çok guzeltopa bı koyuyo butun gun havada kalıo top futbol maçlarında
![]()
Heathcliff
Konudaki videoların hemen hemen hepsini izliyordum eskiden tv başında ömür harcıyormuşuz ya artık suratına baktığımız yok![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
aynen bunuda ızlerdım 4 kedi arkadaştı galıba bunlar demi. şişman olanları bıraz salaktı![]()
bizim çocuklugumuz cok güzelmıiş yaaa..şimdiki çocuklara bakıyorum internetın basından kalkmıyorlar..biz öylemıydık sabahtan-aksam ezanına kadar topun peşinden koşardık...arkadaslık vardı şimdi hiç öyle değil....şimdiki çocuklara bu yüzden üzülüyorum..paylaşmayı bilmiyorlar,arkadaslık nedir bilmiyorlar....
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)