dizi olarak ALF vardı,Cosby Ailesi felan)))) çizgi film Simpsons
![]()
capıtan mağra adamı
road runner hala ızlerım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Efsane Tsubasa gerisi hikayee adamlar ne gol attı be![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
voltran![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
tsubasadan önce benjamin vardı oda çizgi futboldu onunda kartal vuruşu şahin vuruşu felan vardı
http://1.bp.blogspot.com/_Nq_GE9y9zFI/S9NWvYq6ZRI/AAAAAAAAB7Y/vhFOiXCLh7M/s1600/j311047-g.jpg için Google Görsel Sonuçları
atom karınca vardı rahmetli adile naşit in uykudan önce programında sonda çıkardı
erkan yolaç ın sunduğu pazar günleri olan bir eğlence programında çizgi karakter vardı adını hatırlayamadım
hop hop hop değiş tontonlar vardı
uçan kaz vardı
livin' on the edge
@ kifanhom
Atom karınca dışında dedikleriniz bana göre eski kalıyor pek çıkartamadım ama aklıma bu geldi siz daha iyi hatırlarsınız
YouTube - Bay Bilmiş OndokuzForumNet
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
88 yılında ılk renklı ve kumandalı televızyonumuzu aldıgımızda kumanda ıle uyurdum ahahaha![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Uploaded with ImageShack.us
bıde bu vardı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)