YouTube - road runner death
işte bunu seviyorum![]()
YouTube - road runner death
işte bunu seviyorum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Valla ben daha gencim bir çoğunuza göre ama şu çizgi filmlerin çoğunu izlemiş olmaktan zevk aldım.. Her sayfada yüzüm güldüBen yine de Power Rangers Intro'su varsa izlemek isterim.. Bir de 6-7 yaşımda bi çizgi filmde robotlar savaşıyordu deli gibi izlerdim.. Acaba transformers mıydı emin olamadım..
YouTube - Çılgın Korsan Jack - Doğum Günü Çocuğu (a.k.a. Şıpıdık Öldürmeli!)
Çılgın Korsan Jack en bomba bölümlerinden biri![]()
Konuyla alakası yok belki ama...
o zamanlarda şu arabayı görünce ben dahil mahalledeki bütün çocuklar çıldırmışcasına arkasından koşuyorduk...![]()
ahaha bizde koşuyorduk ve dumanı içize çekiyorduk çiğerlerimiz bayram etmiş gibi seviniyordukHey Allahım nasıl bi mantıksa o
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bide bu vardı bunuda çok severdm , Gezegenler Savaşı
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Abi onlar ayrı bi ligte . Efsaneler karşılaştırmak haksızlık olur
o çizgi çok komikti ya bi ara Vestel reklamarında vardı yanlış hatırlamıyorsam
videoda(betamax) izledigim ilk korku filmi:
YouTube - Cannibal Holocaust (1980)
Experience is what you get when you don't get what you want.
Yamyamlıyı bilmiyorum hiç izlemedm daha önce
Biz çocukken star da bu çıkardı hatırlarsınız belki Şekeradam +18 işareti ile o yüzden izlemezdik , yıllar sonra izledikten sonra ulan onca sene bundan mı korktuk bişi sandık izlemedk demiştm çok hayal kırıklığı olmuştu
YouTube - Candyman Theatrical Trailer
bunu trt vermisti mesela;
sabahlamak zorunda kalmistim
Komşum Bir Vampir ~ Fragman ~ SinemaTürk 2.0
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)