User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Ehliyet Geri alma mevzu ?

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullan be kardeşm ben 6ay inmedim araçdan işim şöförlük kursa sadece kayıt olup belgeyi alıyosun gitmenede gerek yok..
    ya valla kardeşim bende öyle bi şans var ki .. 2 ay direksiyona geçmedim .. bi kere gece kimse yok yanımdada arkadaş var otobanda sıkıyim dedim .. tam otobana çıkıcaz.. arabayı otoparktan çıkardım 20 metre gitmeden çevirmeye girdim .. ehliyetsiz , stresli kullanmak istemiyorum açıkcası ..

yarın gidicem trafik şubeye .. hoş nereye gitmem gerekiyor onu da bilmiyorum ama bakıcaz artık .. al şu kağıdı kursa git derseler 1 ay daha beklicez .. ama kursa gidip kağıt aldınmı derseler aldım dicem .. sanki kursa önceden gitmişim gibi tanıdık kurstan kağıt getiricem .. prosedür ne bilmiyorum .. 2 ay geçtikten sonramı kursa gitmek zorundayız yoksa ceza sürecinde kursa gidip 1 ay dersi alabiliyormuyuz .. bakıcaz artık

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya valla kardeşim bende öyle bi şans var ki .. 2 ay direksiyona geçmedim .. bi kere gece kimse yok yanımdada arkadaş var otobanda sıkıyim dedim .. tam otobana çıkıcaz.. arabayı otoparktan çıkardım 20 metre gitmeden çevirmeye girdim .. ehliyetsiz , stresli kullanmak istemiyorum açıkcası ..

yarın gidicem trafik şubeye .. hoş nereye gitmem gerekiyor onu da bilmiyorum ama bakıcaz artık .. al şu kağıdı kursa git derseler 1 ay daha beklicez .. ama kursa gidip kağıt aldınmı derseler aldım dicem .. sanki kursa önceden gitmişim gibi tanıdık kurstan kağıt getiricem .. prosedür ne bilmiyorum .. 2 ay geçtikten sonramı kursa gitmek zorundayız yoksa ceza sürecinde kursa gidip 1 ay dersi alabiliyormuyuz .. bakıcaz artık
    önce bi kurs a gidip danışmanı tavsiye ederim.2aylık süreç içinde kursunu tamamlamışsın gibi bi belge veriyor kurslar bildiğim kadarıyla.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arif naptin mevzuyu kursa gitmeden alabildin mi ehliyeti?

Benimkini alan memur 2 ay sonra bu kagitla Gayrettepe'ye git al deyip yesil kagit vermisti, bu aksam kagidin arkasini okurken gordum bu kurs mevzusunu da, halledilebiliyodur insallah ya yoksa sictik valla

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim gib allah kolaylık versin umarım sen benden daha şanslı olursun ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)