Ben BP Ultimate Diesel kullanıyorum cok memnunum.
Shell ve Opete göre fazla gidiyor ve daha performanslı...
Total hic denemedim dizel otomobilime, benzinlide cok cektigim icin totalden...
Sonuc olarak marka önemli degil, önemli olan aynı istasyonu kullanmak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Total bu yakıtı bozmaz inşallah.En sonki km 30 ytl lik normal dizelle 242 km arada sırada devirli kullanmama rağmen çok memnunum.
US Performance
araç 2.0 140 hp dsg şanzımana sahip arada sırada "S" de surduğum zaman yakıo tabi performansı inanılmaz fark ettirio.Senin arabanda tup mu var30 ytl lik benzinle o km yi yapıorsan 60 ı geçmiosun herhalde.
US Performance
Normal dizeli hangi otomobilde kullanıyorsun?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Tüp yok ama evet çok yawaş kullanıyorum mecburen40 ytl ile 200 kmyi geçiyorum çok rahat tabii ki dizel kadar yakmıyor ama 1.6 araba için az yakıyor yaşına göre bide maşallah diyim.
valla biz son 2 aracımızda hep shell'den yakıt alıyoruz.ara sıra opetten aldık, performans kaybı yaşadık bariz şekilde 2 araçta da.onlardan önceki ae101 corollamızda po protech yeni çıkmıştı bi ara ondan kullandı babam sonra onlar da bozunca shell'e geçmişti kısacası shell'e geçişimiz o oldu, gayette memnunuz.herhangi bir sıkıntımız, şikayetimiz olmadı yakıt kalitesi olarak.
kamyon mazotumu?enteresan bi benzetme olmuşeurodiesel le normal mazotun arasındaki farkı nerden anlayacaksın açıkçası ben guvenmiyorum bi farklılık yok sadece normal dizelden setanı biraz daha yuksek ve altdevir ustdevir dinlemeden içior resmen araç eurodieseli çok ekonomik olmuyor doğal olarak.
US Performance
ha buarada serviste aracımla ilgilenen ustaylada çok konuştuk bunu bana normal dizel al dio bişe olmaz dio buda benim içimin rahat etmesi için yeterli bi açıklama.
US Performance
kamyon mazotu tabirini bende kullanıcam çok zararlı die duydum ama ustan öyle diyosa sen bilirsin yinede
şimdi neden normal dizel hemen açıklıorum bu konuda biraz cahil fikirli olabilirim kabul ediorum fakat gözle görünen şeyde klavuz istemez.Peder beyin eski arabası 406 diesel di surekli eurodiesel aldı ve bigun motordaki enjektorler yandı inanın durduk yere oldu neticede babam binior ve inanılmaz titiz ve özverili kullanır arabasını neyse arabayı servise götürdük,enejektorler yanmış akla gelecek tek sorun=yakıt.Yakıt duzenli olarak opetten alınıor hiçbirsorun yok.Bi depo sokulsun görelim dedik,demez olaydıkzift gibi olmuş yağ aklınıza gelmeyecek pislikler balçıklaşmış gibi.Şimdi yakıt tek bir opet istasyonundan alınmadığı için hiçbihak iddaa edemedik garanti sayesinde hallettik sorunu.Neticede eurodiesel de de bole bi sorunla karşılaştık aracım turbosunu yada enjektorleri yesede bilir kişiler bana bu rahatlığı verdi o yuzden pek tasa etmiorum.Çok km yaptığım için biraz ekonomiyi düşünüyorum eurodiesel iyi hoş ama herhangi bi ekonomisini göremedim altdevir ustdevir dinlemeden içio maşallah.
Saygılar..
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)