Super rakam
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Orama koma burama ko
Markasiz, cin mal.
Turkiyede necvix diye 1600 liradan kitliyorlar bize aynisini..
Tamam aldık indash navigasyonu, peki 10 numaralık uzmanlık sorusu sorayım, nasıl orjinal teybi söküp bunu takacağım? Vida vs bulamadım, biryerleri de kırmak istemedim..
Edit:
Buldum, bilgi olsun diye yapıştırayım. Vitesin ordan başlayan, teybin yanından çıkan trimi söküyormuşuz..
![]()
eline sağlık, faydalı bilgiler oldu. kullandıkça yorumlarını bekliyorum.
Alt taraftaki çıtalar hafif bi çekmeyle üsttekilerde bi tornavida ile çıkıyor..Sonrası zaten vida işi.Ayrıca cihazın kutusunda kablo kesmeniz için uyumlu kablolar çıkıyor..klipler falan oldukça iyi hd ye yakın bi görüntü veriyor
hatta görünenden bile çok daha iyi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
dışardaydım abi yoksa söylerdim ben nasıl söküleceğini ama bulmuşsun gerek kalmamış
güle güle kullan yeni ana üniteni de![]()
Taktim bugun. Geri vites kamerasi taktim orjinal plaka lambasi yuvasina, digital powered tv antenini on camin sag ustune, gps antenini de sag alta taktim. İpod baglantisi icin ve aux video girisi kablolarini torpidoda biraktim. Ayrica cakmakliktaki aux in portunun da pinlerini buldum, teybin arkasina aux in olarak girdim.
Tabii takar takmaz sorunlar basladi. Oncelikle dreksiyondaki tuslardan sadece ses ac kapa ve ileri geri calisiyor, gerisi calismiyor.
Aletin uzerindeki sd kart yuvasina 4,8 ve 16 gb micto sd taktim hicbirini okumadi. Usb portunda 16 gb okumustu ama sd yuvasinda gormedi. Ya sd yuvasi bozuk(ekranda reading yazip bisey yapmiyor) yada 2 gb ustu sd kart gormuyor.
Usb okuken shuffle yani karistirma yapmiyor.
Ipod Kablosuna iphone 4 taktim ama sadece ses geldi. Iphone 4u ileri geri vs. Kontrol edemedi.
Bluetooth uzerinden telefonla konusmak istedim, mikrofonu teybin ustune koymuslar, bi zikim duyulmadi karsi tarafta.
Has yigidi oldur hakkini yeme, ses kalitesi 10 numara. Tv ozelligi guzel ve iyi cekiyor. Alwt oldukca hizli.
Simdi buna turkiye enayi fiyatlari ile 1600 tl verseydim uzulurdum ama ucuza alinca uzulmedim.
Her kablolamasini kendim yaptim, toyotanin trimlerini sokmek takmak cok kolaymis..
Resimleri de yarin yuklerim artik...
2007 sonrası kasasını çok başarılı çıkarttı toyota bnce babamda vardı 2008 kasa sıfır almıştı 1.6 124hp benzinlisini gerçekten çok seri bir araçtı 1.6 sekmentinde tokatlamadığım araç yok denilebilecek kadar azdı dizelinide kullandım 220 görmesi çok normal benzinliyle 240 görmüştük allah kaza bela vermesin pek fazla yapılmış corolla göremiodum bu kasa bn modlayamadım sn yap konuyu yakın takipteyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)