abi sedanla hb arasında kilo farkı varya bunun farkı çok fazla belli oluyor mu aynı speclerdeki araçlarla denendiği zaman
Printable View
iş yerindeki pc açmadı reismleri akşama evden bakarım artık. avatardan belli oluyor az çok.
biz konuyu başllatık gerisi gelir inşallah eski eg team ın namına kavuşuruz inşallah :)
geçen gün pc de resimlere baktım nerdeyse her hafta iki organizasyon yapıyormuşuz. evi bile mekana yakın taşıdık ama kısmet olmadı :)
hmm merak ediyorum aslında aynı speclerdeki bi arabayla denemeyi kilo farkını görmeyi :)
şimdide yakalamalıyız abi ben elimden geldğince katılacağım yazda gelio herkes arabalarını güsel siler cila yapar yada bi cila toplantısı çok güsel olabilir herkes birbiriyle bişiler paylaşır dostluklar pekişir yardımlaşılır inş yeni organizasyonları görebilirz yakın zamanda
bende tam onu geçiriordum abi içimden :Dşöyle orta bir yerde görüşelebilir aslında ama bgn techte pek eg ci yok gibi nerdesiniz ey eski eg sahipler yeni eg sahiplerii :):)
merak etme kokusu burunlarına gittiği anda damlar hepsi. sen sefaköy tarafındamıydın?
evet abi ben sefaköydeyim sefaköyde var si ler yaklaşık 4-5 tane var bazılarıyla muhabbetim pek olmasada tanırlar bilirler aynı şekilde bende :)
hazır konusu açılmışken bir soru sorayım istiyorum. header konusunda 4-1 mi 4-2-1 mi tavsiye edersiniz?
abi şöyle diyim ben daha yeni radarda mehmet abiyle görüştüm o şöyle dedi 4-1 headers lar vti ların daha çok işine yaradığını söylüo çünkü sizden uzun çeviriolar dio 4-1 headers yüksek devirde çok işe yarıo diyo sizin arabalarınız 7.800 de kesio tam gidicekken bidaha devir düşüo geri düşüosun dio ama dio 4-2-1 headers la alt devirler güçlüleşio ve daha iyi yürüyor demişti bana
selam eg ahalisi:)
hoşgeldin batuhan :)
bugün pek fazla eg ci yok heralde sitede seninde yardımlarını bekliyoruz tabikide sizler bendn daha eskisiniz :)