ben bi konuşurum bakalım ne diyor güsel duruyor araç maşşallahı var motorda güselmiş tadından yenmez :)
Printable View
ben bi konuşurum bakalım ne diyor güsel duruyor araç maşşallahı var motorda güselmiş tadından yenmez :)
offroadcının halinden offroadcının kardeşi anlarr:D:D:hahaha::hahaha:
başkanım emir ve görüşlerine hazırım:D:D
timur abi izmirde şuan yawru alan cok memnun faceden gorusuyoruz arada:)
aynen hacı biraz kenarda birikimim olsaydı bıraktığı yerden dewam edicektik off roada ama işte kısmet olmadı bizde rolle sardık :)
burda var birkaçtane eski plakamla. diğer resimler evdeki pc de.
http://www.techturkey.com/forum/foto...-black-si.html
maşşallahı var abi valla diri duruyor
arkadaşlar konuda birisi D16a9 motorun artı ve eksi yönlerini yazsında okuyalım
buyrun sizce artıları eksileri nelerdir.
edit:b16 yazmısım.
evet bende merak ediorm değişik bilgiler öğrenelim
[QUOTE=mert-si;2273026]maşşallahı var abi valla diri duruyor[/QUOTE ]
bu güne kadar aldığım araçların kozmetik durumlarına acayip takıntılıydım ama si sayesinde bundan vazgeçebildim. mekanik olarak olması gerekneden aşşağı olmasın varsın fazla da olmasın. gariban vti i :)
aynen abi gariban vti on numara oldu :)anladığım kadarıyla içide temiz arabanın :)
ben iç aksanı olarak söfor koltuğunun sağa doğru eğik durmasını gördüm bi kaç si daha sonra bardaklığın kırık olduğunu gördüm allah şükür onları düzelttim motor olarak yağ pompasına dikkat etmemiz gerektiğini duymuştum fazla yüksek sürate gidildiğinde sorun olabilirmiş yenisinin fiyatı biraz pahalı old insanlar değiştirmiyorlar fakat daha sonra motor yapılabilio :)bnm bildiklerim az çok bunlar
egciler nerelerdesiniz ?
akşam için hazırlanıyoruz. :)
:)kimseden ses seda yok abi biz ikimiz hazırlanıoz sadece:)
Selam eg'ciler, hayırlı geceler, yeni konu hayırlı olsun.
Yağ pompası konusunda kol çıkarmış tecrübeli arkadaşların dediğine göre, gazlayacam diyosan değiştir pompayı kafan rahat olsun diyorlar, orjinali servisten başka yerde yok, ikinci eli de güvenilmez, o yüzden 450 tl bayılıp sıfır almakta fayda var diyorlar.
Ama benim araçta filtre dahi olmadığı için ve çok gazlamadığım için benim açımdan sıkıntı yok.
Bende burdayım :) arabamı dıştan toparlıyorum motor olarak stock diye adlandırdığımız artık filtre (dandik :D ) egzoz ( nerdeyse sıkıştırmasız :D ) birde düz boru vardır...