bende burdayım![]()
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bende burdayım. Her ne kadar Sİ satsakta bu ekipten hiç kopamadım. EG teamı tekrar toparlamak lazım.
sitede kaçta eg var acaba merak ettim.?
bütün eg lerimiz tek bi sayfada toplasak , hangisi nerde specleri felan nasıl olur...
sayfaları okudumda isim yapmış 1 usta 4-1 diyor diğeri 4-2-1 diyor 2 sinide alıp takıp deneyeceğiz
41 LY 096
HAN PERFORMANS
arkadaşlar elimde crx klima kompresörü, ayağı, aparatarı ve hortumları mevcut acil satmam lazım lcw de calısıyorum komple tüm personel işten cıkarıldı acil paraya ihtiyacım var satmam lazım 200 tl ye vericem
4-1 i deneme yin bnce denendi görüldü americayı yeniden kesif etmeye gerek yok bence4-2-1 iyidr d16a9da tabi yinede tabiki tercih sizin
ve bu arada motor içini bilmeyenler için yani aldgndan beri motor ypmamıslar için konusuyorm hepiniz bnce müsait bi gününüzde yag pompanızı ve yataklarınızı bi kontrol etmenizde fayda var..
gaz kelebegi olarakta integra veya vtı gaz kelebegi emme port polis ile iyi sonuçlar verir headers ısı yalıtımlı bi short ram iyi bi ayarla gayet zevkli bi araç olur dahada gıdıklamak isteyenler içinde farklı setuplar uygulanabilir tabi bunlar para ve zaman isi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)