User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: aramizda disci varmi?

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aramizda disci varmi?

dun dis etim sisti bende bugun sabah hasteneye gittin gstrdim antibiyotik b vitamini fln verdi iltihap var gazi dis hekimligine git ilaclarin bitince dedi napcam orda dedim iltihabi alcaklar yarcaklar dis etini sonra iltihabi alip dikis atcaklar dedi ben tabi yusuf yusuf bole bisiy olabilirmi antibiyotik ne ise yariyo o zaman varmi aramizda bna yardimci olcak biri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diş eti çekilmesinde de orayı yarıp içine parça koyuyorlar,videolara bakmıştım dehşet bi operasyon
    geçmiş olsun sıkıntılı iş bu diş eti olayı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diş eti çekilmesinde de orayı yarıp içine parça koyuyorlar,videolara bakmıştım dehşet bi operasyon
    geçmiş olsun sıkıntılı iş bu diş eti olayı...
    sagolasin da yusufcuk durumundayim suan bi kac video izlwdimde mahfoldum ben

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız arkadaşıma oldu bire bir aynısı o da çok korkuyodu. Bazı dişçi muayenelerinde cerrah oluyo ve bu operasyonu onlar yapıyo. Hiç uzatmiyim kız arkadaşım hissetmemiş bile.. Bence daha da ilerlemeden direk halledin
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben dis etimi kestirdim. 4 tane igne caktim mi zaten siz gozlerinizi kapatip hayal kurabilirsiniz onlar size bitti der disciden korkmayin bu kadar bu igneye bakiyo. Bu arada dis etine dikis olayinida ilk defa duyuyorum.
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Dediğiniz olay 5-6 yıl önce falan sıklıkla bende de olan bir sorundu ama hiç dikişlik bir şey sölemediler evde kendi kendime ya patlatım yada ilaçla geçmesini bekledim antibiyotik düzenli kullanıldığı zaman geçirir bazen tuz basıyodum yarama daha da şişiyodu ama tabi bünyeden bünyeye değişir sanırım sizinde yan taraflardamı var yoksa önde bir yerdemi dikiş olayına çok şaşırdım geçmiş olsun
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    disci ile alakali bir konu varken bende birsey sormak istiyorum.
    bayiltip operasyon yapilabiliyor mu disciler?
    bende inanilmaz disci korkusu var, oyle boyle degil ama anlatamayacagim kadar farkli bi boyutta
    igne gorunce bayilmalar falan..
    bu nedenle 15yildir falan disciye gitmedim hic.
    bi iki disimi kendim cektim, birini de cekmeye calisirken kirdim hatta koku kaldi vs vs..
    genel bi bakima ihtiyacim var ama bayiltip yapan varsa o sekilde gidip ne var ne yok halletsin istiyorum.
    If you have no LAG, you have no turbo..

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    casablanca çok güzel diş çeker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende inanilmaz disci korkusu var, oyle boyle degil ama anlatamayacagim kadar farkli bi boyutta
    bi iki disimi kendim cektim, birini de cekmeye calisirken kirdim hatta koku kaldi vs vs..
    genel bi bakima ihtiyacim var ama bayiltip yapan varsa o sekilde gidip ne var ne yok halletsin istiyorum.
    1000 lira ücret alıyorlar bu şekilde uyutulmak istiyorsan
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o anca cerrahi operasyonda olabilir. 6 senedir tel takıyorum nerdeyse baya şey öğrendim

şöyle diyim bende fena korkardım hele cocukken annem sürüklerdi falan. tel takıldıktan 3-4 ay sonra öyle bi alıştım ki nerdeyse doktora ver ben yapıyım dicem. acı vercek bişeyi orayı uyusturmadan yapmıyolar zaten. iğne demişsiniz iğneyi bitek sokarken hissedersiniz o da diş etinize elinizi bastırmıs hissi verir sonrasında bişey yok ben diş etimi kestirdim 2-3 mm doktor en son pamugu koydu hadi kalk dedi yoksa yatcaktım daha
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    erdem hiç korkma vs demicem fakat bende aynı durumdaydım.Önce doktoruna güven en baş özelliğin bu olsun.(kasap olan cidden çok var)

2.bir önerim iğneden korkuyosan eğer(acısı vs) öncesinde mentollu fısfıs sprey sıktır bolbol agzına(zaten uyusturuyo oda) sonra iğne yaptır.Zaten ığne yapıldıktan sonrasında ne oluyo ne bitiyo sen hiçbişey bilmiyosun(hissetmiyosunda)

+ dent hastanelerinde vs komple agız bakımı bi 6-8milyar arası tutuyo+uyusturulmak ıstıyosan.1K da öyle alıyor toplam 9 lira Ağzına yapılması gereken herşeyi yapıyolar tek seferde (kanal tedavisi,çekme,implant(veya kaplama) ama tavsiye etmem.

İyi bir dişçide bu komple agız bakımı max 4liraya patlar hadi 5lira diyelim.Biranönce korkunu yenersin inşallah.Geçmiş olsun.

ekleme ;

unutmadan diğerinde 1günde bitiyo dişçiyle kim ugrascak dıye duusunme.1ayda fıstık gibi ağıza sahip olursun + paran cebinde kalır + 2. en geç 3.seferde tüm önyargın geçer alışırsın yani
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000 lira ücret alıyorlar bu şekilde uyutulmak istiyorsan
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o anca cerrahi operasyonda olabilir. 6 senedir tel takıyorum nerdeyse baya şey öğrendim

şöyle diyim bende fena korkardım hele cocukken annem sürüklerdi falan. tel takıldıktan 3-4 ay sonra öyle bi alıştım ki nerdeyse doktora ver ben yapıyım dicem. acı vercek bişeyi orayı uyusturmadan yapmıyolar zaten. iğne demişsiniz iğneyi bitek sokarken hissedersiniz o da diş etinize elinizi bastırmıs hissi verir sonrasında bişey yok ben diş etimi kestirdim 2-3 mm doktor en son pamugu koydu hadi kalk dedi yoksa yatcaktım daha
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdem hiç korkma vs demicem fakat bende aynı durumdaydım.Önce doktoruna güven en baş özelliğin bu olsun.(kasap olan cidden çok var)

2.bir önerim iğneden korkuyosan eğer(acısı vs) öncesinde mentollu fısfıs sprey sıktır bolbol agzına(zaten uyusturuyo oda) sonra iğne yaptır.Zaten ığne yapıldıktan sonrasında ne oluyo ne bitiyo sen hiçbişey bilmiyosun(hissetmiyosunda)

+ dent hastanelerinde vs komple agız bakımı bi 6-8milyar arası tutuyo+uyusturulmak ıstıyosan.1K da öyle alıyor toplam 9 lira Ağzına yapılması gereken herşeyi yapıyolar tek seferde (kanal tedavisi,çekme,implant(veya kaplama) ama tavsiye etmem.

İyi bir dişçide bu komple agız bakımı max 4liraya patlar hadi 5lira diyelim.Biranönce korkunu yenersin inşallah.Geçmiş olsun.

ekleme ;

unutmadan diğerinde 1günde bitiyo dişçiyle kim ugrascak dıye duusunme.1ayda fıstık gibi ağıza sahip olursun + paran cebinde kalır + 2. en geç 3.seferde tüm önyargın geçer alışırsın yani
    cevaplar icin tesekkur ederim.
    herseferinde bir sekilde yirtmayi basariyorum disciden ama bir gun mecbur kalip gitmek zorunda kalacagimi biliyorum
    disci hastane igne vs felaket geriyor beni..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de cok korkardim disciden. Ta ki 3 gun oncesine kadar. Curuk olan disim kirildi ve sadece koku kaldi. Dayanilmaz bi agriyla cesaretimi toplayip disciye gittim. Kök dis oldugu icin disi 4 parcaya keserek alacagini, ve daha oncesinden bir disimin etin altinda oldugunu soyleyince korku tavan yapti. Ama uyusturucu igneyi vurduktan sonra gram aci hissetmedim. Dis etini kesti, disi 4 parcaya ayirdi, cekti falan filan. Cok pismanim keske bugune kadar gitseymisim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Victiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de cok korkardim disciden. Ta ki 3 gun oncesine kadar. Curuk olan disim kirildi ve sadece koku kaldi. Dayanilmaz bi agriyla cesaretimi toplayip disciye gittim. Kök dis oldugu icin disi 4 parcaya keserek alacagini, ve daha oncesinden bir disimin etin altinda oldugunu soyleyince korku tavan yapti. Ama uyusturucu igneyi vurduktan sonra gram aci hissetmedim. Dis etini kesti, disi 4 parcaya ayirdi, cekti falan filan. Cok pismanim keske bugune kadar gitseymisim
    yeminle okurken bile elim ayagim titredi, yani biraz daha anlatsaniz bayilabilirdim burda
    bilmiyorum birgun gidicem ama ne zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz olay 5-6 yıl önce falan sıklıkla bende de olan bir sorundu ama hiç dikişlik bir şey sölemediler evde kendi kendime ya patlatım yada ilaçla geçmesini bekledim antibiyotik düzenli kullanıldığı zaman geçirir bazen tuz basıyodum yarama daha da şişiyodu ama tabi bünyeden bünyeye değişir sanırım sizinde yan taraflardamı var yoksa önde bir yerdemi dikiş olayına çok şaşırdım geçmiş olsun

bende sadece alt damagımda ufak bı sıslık var pazartesı gazıye gıdıcem bakalım nasıl olucak sagolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    casablanca çok güzel diş çeker
    kaldın ben almayım dıslık bı durum yok bende

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanal tedavisi olacaktım en basitinden. Çok korkarım dişçiden bende. Arkadaşlarım, annem, babam, kız arkadaşım vs herkes hiç bir şey hissetmezsin dedi. Gittim iğneyi yaptı inanılmaz bir acı var. Bir kez daha yaptı acı devam ediyor dayanamıyorum. 4. iğnede daha fazlasını yapamam zararlı olabilir sık dişini azcık dedi zart zurt girdi ama ölümlerden ölüm beğendim. Başına böyle bir şey gelen var mı? Dolgusu düştü korkumdan gidemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.5 ay oncesine kadar disimde apse olmustu Allah kimseye yasatmasin o aciyi gece ev arkadaslarima dert oluyodum 1 saat uyku uyumadigimi biliyorum agridan dolayi bide final haftasi zar zor disciye gittim inanki o cektiklerim aklima gelince dunyayi gozum gormedi kesinlikle 1 dakka durmayin gozunuzu karartip gidin zaten hersey igneyi vurana kadar oda oyle insani yerinden ziplatcak kadar bi aci vermiyo
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba benimde bir sorum var
    ön üst 2 dişim arası bıraz acık bunu nası hangı tedavi yonetmeı ıle bırlestırebılır en kısa zamanda artık goruntusunden rahatsız olmaya basladım yardımlarınızı beklyıorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)