abilerim bi eşşeklik yaptm ps3 ü söktüm lensi temizlemek için ama toplayamadım topladıgımdada cd yi almıyor içeri ne yapmalıyım yardım eli uzatın ankarada güvenilir servis varmıdır makinanın garantisi yokne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
abilerim bi eşşeklik yaptm ps3 ü söktüm lensi temizlemek için ama toplayamadım topladıgımdada cd yi almıyor içeri ne yapmalıyım yardım eli uzatın ankarada güvenilir servis varmıdır makinanın garantisi yokne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
yetkili servis olarak sadece bilgili elektronik var.Bir de kızılayda tüp geçitte japon oyuncak falan var tamir yapan
kafayı yicem geceden beri video acık 10kere topladum yanlız acarken icinde cd vardı acaba onun yüzünden bi sıkıntı olabilir mi cd yi biz icinden actıktan sonra actık?
yanlış hatırlamıyorsam tunalı hilmi caddesinde bikaç yer var tamir yapan
yok mu tanıdk servis
tunalıda cadde uzerinde sol tarata mangonun karsında one game center var . oranın sahibi gökhan benim yakın arkadasım oraya oturursen teomanın arkadasıyım dersen cok iyi bi sekilde yardım edicektir. ankaradaki nerdeyse butun ps3 tamirini ve satısını onlar yapıolar .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)