arkadaşlar bi yanlıslık var konuda 2. okuyusda farkettimMErsin Turkcell süper lige yükseldiyse orda kimle oynayacak benim bildiğim şuanki adıyla süper toto süper lige yükseldi yaw
![]()
![]()
arkadaşlar bi yanlıslık var konuda 2. okuyusda farkettimMErsin Turkcell süper lige yükseldiyse orda kimle oynayacak benim bildiğim şuanki adıyla süper toto süper lige yükseldi yaw
![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
evet en son 1982 de düşmüştü
sen gel kardeşim vıp bile alırım ben sana
evet gerçekten çok farklı bir duygu
İnşallah
HAFTANIN TAKIMI
Mersin İdman Yurdu
Geçen sezon son maçta kümede kalmayı başarabilen Mersin bu sezona hedef büyüterek başlamıştı. Zorlu yarıştaki son maçında Boluspor'u misafir eden Akdeniz ekibi 2-0'lık galibiyetle adını Süper Lig'e yazdırmayı başardı.
aman kardeşim Mersin yıkıldı rakiplerimiz Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Bursa Trabzon vs vs vs![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
hayırlı olsun.
ikinci yarıda gerçekten çok iyiydi miy.
mersini tebrik ediyorum güzel futbol oynuyorlar takım olmak sadece futbolcudan değil taraftardan yöneticisine kadar büyük bir organizma.. bir adanalı olarak dahada önemlisi bir demirspor taraftarı olarak söylüyorum çünkü bunu bzm takım başaramıyor başaracakmış gibide durmuyor.. bunu başardılar seneye süper ligdede başarılar diliyorum kalıcı olurlar umarım. aslında bir antipatim yok diğer ads taraftarları gibi mersine bnm bakış açımdan gereksiz bir gerginlik var bu komşu takım taraftarları arasında![]()
tebrikler.mersine başarılar süper ligde.mersinden 2 oyuncu aldık gibi bakalım hayırlısı olur inşallah
barnak bassam olurmu ?
Mersin halkına hayırlı olsun![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hahahahaha çok iyi yaaa
gerçekten çok iyidi bir kaç hafta önce garantilerdikte kısmetsonuç güzel olduya buda yeterli
saolun dostlar
aynen katılıyorum bu gerginlik çok saçma ama herkez senin ve benim gibi düşünmüyo malesef
waybe forumda ne kadar çok Mersin'li arkdaş varmış bilmiyodum
eywallahbizde çok gururlandık
evet 2 futbolcu TS gitti die biliyoruz hayırlısı oldun
saolun dostlar
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Yaz başı deplasman olsun gidek burdan , deniz + ortam + tribün güzel olur
Fenev seneye kupa alabilir , en son Miy'den almışlardı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)