ben cok düşündümde yaptramadm ali :) inş sen yaptırırsın
kendi fikrim şahin için fiyat çok ama civic alırsam bende gelicem izmite.
Printable View
Abi bakalım bişeyler yapmaya başladık.Fiyata göre bişiler yapıcam artık ya :)
Bende fena kararsızım.Orjinal amort. yay takmak mı yoksa izmite gitmek mi?Bu sorunun cevabını bulmaya çalışıyorum:D:D
hep hayalimdi basık elantra oem jantlarla nasıl duru çok merak ediyorum çok çok iyi olmuş basıklığı kazasız belasız :)
musti sen bu olayı aştın artık kanka lisans çıkartalım sana :D :D
İzmite Beklerız :)
haftaya yoksa akhisardamı FC Kangooo :p :)
bizde gidip yaptırıp gelmiştik ustamız şeker gibi insan zaten :) işcilikte gerçekten çok güzel
Kankaa Bu Pazar Ben Burda Olmıyabılırım :(
Bula Bula Bu Pazarımı Buldun Hafta Sonu Memlekete Yanı Trabzona Gıdebılırım Yavrum Yaaa
Şşşşş Çaktırma Kanka Suprız Bakalım Allahın Iznıyle Akhısarda Olucaz Ins :)
Eyv Kanka :)
murat usta 10 numaradır,hem esnaflıgı esnaflıktır hem kişiliği adam gibi adamdır alışveriş olmasa bile git otur muhabbet et çay iç o bile insana yeter.kolaylı için yorum bile yapamıorum o kadar Adamdır kendisi ;)
şu arabanın masraflarını bitirir bitirmez bende rahatsız edicem kendilerini
güle güle kullanın..
[/QUOTE]alkol adamı rezilde eder rezilde içip içip gülüyonuz :) arkalı önlü yani :)[/QUOTE]
:D iyiydi o aksam be abi gırgır şamata gitti :D
[/QUOTE]senin civici serkana alalım, sanada şuan rüyalarını süsleyen beyaz sedan vti alalım sahibi kankam olur kırmaz beni ;)[/QUOTE]
serkanla görüşüyoruz abıcım durum sonuclanırsa kesın olarak konusacaz,benim rüyalarımı falan süslemiyor yaw vti,şu anlık ıdare edıyoruz ayagımızı yerden kesıyor ies ilerde düşünürsek alırım vti ama kırmızı tercıhım olur gene,bilmem mi sahibi kankan olur senin :D
Edit......
aga kırmızı kimde :D
msj at detayları konsalm :D
tamam reyizz :D
bilader bir günde siz arayın abinizi :))
aşkın sarı 106 var kazasız boyasız 2000 model zır stock arayana söyle ama model araba :)))
güzel oldu güzel ellerine saglık cantürkün ,
bu arada jantları soran kimdi 4X114.3 ve 4X100 ölçüsünde BSA marka ve orjinal jant lastigini takacagım için satabilirim. ama önce fümeye boyayıp duruşuna bakıcam yakışırsa satmam :)
sanırsam pazar günü yine ordayız :)
arkadaşlar ortada çok büyük bi rezillik var sabahtan beri 13 kere aradım usta numaramı açmıyor çok seven arkadaşlar var burda prestijini düşürecek hareketlerde bulunuyor ulaşabileniniz varsa bana bi ulşatırsın ustayı yakında olsam gidicem yanına tokatta yaşıyorum ben ismim yunus emre yüce cep numaram 545 711 29 29 siz söyleyin ustaya o beni bilir ne hata yaptığını lütfen arkadaşlar cidden şuan çok mağdurum
tarıkla özgür sabah 9 dan 2 ye kadar ugraştılar kı 2 de bn geldım bnde yarım saat once cıktım dukkandan bırazdanda sanırım dukkanı kapatırlar gayette yogun bı gundu belkıde snn telefonunu açma deilde açamıyo olabilir .murat ustayı 3 kez gordum oda 1 er dakikadan acele sözler sarfetme.