Esnaflıgından dolayı jantürk amortisöre
Kardeşliginden dolayı mustafaya kolaylıya hitaben.
kimse kimseye bedava iş yapmaz, kimsede parasıyla rezil olmak istemez, bu kadar güler yüzlü, içten pazarlıgı olmayan ve samimi bir esnaf görmeyeli uzun zaman olmuştu
maşallah diyelim ustamıza. bunu okuyupta sakın bozma kendini aynı rolantide devam ustacım. müşterilerini kaçırma uygun yap herkeste coil olsun.
günlük kullandıgımız elantranın yol tutuşundan ve amatisörlerinden şikayetciydim rot balans servisine gösterdim ustalar amortisörleri degiştir düzelir dediler. fiyatta +400 civarında tutuyordu. orjinal yaylarıda kesik oldugu için yeni amortisörde kısa sürede bozulacaktı. amortisör + yay ile fiyat +600 tl leri görüyordu.
forumda sürekli cantürk cantürk deniliyordu pazar günü erken kalktım izmite gittik yeri çok kolay zatenyanlız memleketin adı izmit degil kolaylı city olmalıymış herkesin soyadı kolaylı aksesuarcı kolaylı, tuning kolaylı, eca kolaylı, kolaylı market
önleri coil yaptık arka amortisörleri kısaltıp sertleştirdik, tek hatamız arkaları orjinal yayla bastık yaklaşık 5 saate yakın sürdü, sınırsız çay servisi mevcuttu![]()
mustafa kusura bakma ama size tantuni diye sattıkları şey tantuni degil o abla ne içiyorsa saglam kafa yapıyor tantuni öyle bişey degil yani içinde et oluyor etlerin arasında maydonoz ve birazda domates)) aranızda para toplayıp ablanın kafayıda basın bence
)
kısacası benim için uygun olan fiyat istanbula bakıldıgında çok daha uygun buna eminim
tavsiye ederim iş yaptırmasanızda gidin ustanın bir bardak çayını için ama kolaylı tantuni derse aman uzak durun))))
sıkıntısız şekilde evimize döndük dedigim gibi ücretten, ustadan, en önemlisi yapılan işten memnun kaldım, ellerinize saglık çok teşekkür ederim.
saygılarımla.
not : kolaylı çok bastık sanki öndeki çeki demiri sürtüyor, ama daha 2 cm var))
vtec alp o arkadaş hala uyuyormu ?