User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Formula 1 İzleyenler Otistik Oldu

ClioSportAge
    Misafir
    ayrıca yıllarca futbola harcanan paranın % 1 i otomobil sporlarına harcansaydı inanın bana wrc f1 wtcc için türkiye başkent olurdu.26 milyon dolar yada lira her neyse nedir yahu 1 oyuncuya veriyosunuz o parayı kimse gıkını çıkarmıyor.senin futbol takımı izleyen kişi sayısı canlı yayın da 10 milyonu geçmez f1 aynı anda 350 milyon kişi izliyor ve sadece f1 i değil türkiyeyi izlior hiciv de yapsa yazdıkları hiç hoş değil. Cis tak gezen gençler f1 den ne anlar yahu. f1 hadi kaç basıyo nası hız yapıyor patlasada görsek mantıgıyla izlendiği sürece bu yazarın da böyle yazmasına şaşmamak lazım aslnda.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -

otizm talihsizleri bir çamaşır makinesinin dönen merdanesine saatlerce bakıp kendi dünyalarına dalıp gidiyorlar..

Diyecek hiç bişey bulamıyorum.
    oha bunu bende yapıyorum. otistik mi olduk şimdi

hakan115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selahattin Duman bu ulkenin Anton Cehov' udur demisti zamaninda Hasan Cemal. Mizahi uslup ustasidir. Hicvederek yazar, yazdiklarinda bir yanlis yok, anlatim dili boyle. Okuyup anlamada sorun var sanirim. Ayni yaziyi ben de okudum bugun, ama kufredecek kadar bi durum sezemedim.

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler adam bâriz hiciv yapıyor. Ya yazının tamamını bütün olarak okuyup değerlendirmiyorsunuz, ya da okumadan alıntılayarak yorum yapıyorsunuz.

Bu ülkede minibüscünün, taksicinin bile kendini schumi sandığından, kimsenin elin gavurunu beğenip de izlemeyeceğini anlatıyor. Bunu yaparken de içten içe ülkede bu spora ilgi gösterecek, gelip izleyecek, takip edecek kapasitede insanın çok az olduğundan dem vuruyor. Bu ülkede otomobil sporu denilince caddede, otobanda makas atmak anlaşıldığından dem vuruyor. Nerede bizde de schumi gibi pistte döktürüp, trafikte efendi efendi araba kullanan adamlar diyor.

Böyle olunca da tabi ki pistin hasılatı düşer, ilgi görmez ve kapanır diyor. Hatta toprakla dökelim, gömelim diye yorumlar bile yapılır hakkında diyor.

Yani o da sizinle aynı şeylerden, F1'in yeterli ilgi ve alakayı görememesinden şikayetçi. Yalnızca bu düşüncesini hivic yoluyla aktarmış...
    Bende böyle anladım, yorumları görünce acaba bişey mi kaçırdım dedim.
    alıntıya HAYIR...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamin daha once yazilarini okumamis ben ve benim gibi arkadaslar icin tam deliricek yazi ...

Eger hicvederek yazan bir yazarsa bikac yerde acik versede bagri ilk defa yazisini okuyan bizim gibi adamlarda hoosst la nolluyo tepkisi vermese
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

pitstop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallaha ben onu bunu bilmemde,biletleri UCUZ yapıp ulaşım konusundada ücretsiz otobüsler kaldırılsa(belki vardır bilmiyorum) full çakacağını düşünenlerdenim.Ayrıca yazının hastalık benzetmesi haricindeki her sözüne katılıyorum.Hastalık konusunda ne teşbih olur ne hicv olur ne şaka olur.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F1 sitelerindede konu haber edilip başlık açılmış , herkes sayfalarca sövmüş mail filan atmış gazeteye Eminim Selahattin Duman bunları duydu , baktı , okudu . Şimdi oltaya gelenler için bişi yazarsa nasıl kafa bulcak çok merak ediyorum

Bu arada f1 i amma çok seviyormuşuz herkes bir anda parladı geberticekdi adamı
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F1 sitelerindede konu haber edilip başlık açılmış , herkes sayfalarca sövmüş mail filan atmış gazeteye Eminim Selahattin Duman bunları duydu , baktı , okudu . Şimdi oltaya gelenler için bişi yazarsa nasıl kafa bulcak çok merak ediyorum

Bu arada f1 i amma çok seviyormuşuz herkes bir anda parladı geberticekdi adamı

Adam yarın bu tepki maillerini alınca ve forumlardaki yazılanları okuyunca gülmekten karnına ağrılar girer herhalde... Sonra da mail atanlara yazıyı aynen geri gönderir, "alın bir daha okuyun bakalım" der, bir de üstüne ertesi güne "suda oynar balıklar, oltada alabalıklar" mâhiyetinde yeni bir yazı patlatır ki ardından gelecek forum konu başlıklarını tahmin bile edemiyorum.

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam yarın bu tepki maillerini alınca ve forumlardaki yazılanları okuyunca gülmekten karnına ağrılar girer herhalde... Sonra da mail atanlara yazıyı aynen geri gönderir, "alın bir daha okuyun bakalım" der, bir de üstüne ertesi güne "suda oynar balıklar, oltada alabalıklar" mâhiyetinde yeni bir yazı patlatır ki ardından gelecek forum konu başlıklarını tahmin bile edemiyorum.
    walla ben inşaat mühendisiyim anlamadım ne demek istediğini,
    ki bizim halkımızın eğitim düzeyi belli...
    kendi yazar, kaç kişi anlar orasını bilmem
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.