fiyat 1200 tl seviyesinde
android 3.0 var oldukça gelişmiş başarılı ozellikle web tarayıcısı bildiğiniz google chorome gibi diyebilirim
2 parça olarak geliyor üzerinde nvdia tecra2 işlemci 1gb ram var kendi hafızası 16gb micro sd desteği var
üzerinde mini hdmi mevcut
klavyesini takınca 2 usb ve kart okuyucuda ekleniyor
klavye aynı zamanda pil olduğundan ortalama 15 saat pil omru var tek başına table olarakda 7 saat falan
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sadece internete girmek için kullanıcam bende. Bunu alsam iş görür mü yardımcı olurmusunuz ?
bir de internete girdiğimde birden fazla sayfa açma ve sayfalar arasında ki geçiş nasıl oluyor?
exper easypad satan arkadaşım var, isteyen olursa tanıştırayım
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Kardeşlerim bugün en basit olan cihazlar bile sizin bu basit isteklerinizin ötesine geçiyor. Dün Teknosa Extraya gittim 565tl ye düşmüş samsung tabletin bi çeşidi. Hemen alayım dedim, bir kullandımki ağlayasım geldi. Geçiş yapamıyor, bastığım harf 1-2 sn sonra geliyor. Ben çin tabletime dahada ısındım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu browser sorunu. Orjinalinde tek sekme aciyor, ancak belki android markette onun bile cozumu vardir
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bugün HP TouchPad'imin gelmesiyle artık hem Android hem iOS hem de WebOS'li 3 tabletim oldu
TouchPad bir iPad değil ama denediğim tüm Honeycomb tabletlerden daha başarılı. WebOS'in tutulmamasına üzüldüm diyebilirim.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
horttt ,
Arkadaşlar , çalıştığımız büyük çaplı işlerde 3d çizimleri yükleyip hediye şeklinde teslim edeceğim bi android tablet arayışındayım.wifi , 3G , işlemci , hafıza vss hiç önemli değil.Ama dokunmatıği iyi olsun.(Yumuşak ekran değil , sert ekran olsun ve mutlitouch olsun) , ekranı geniş net olsun yeter bana.Duruma göre birden fazla alabilirim.Sıfır ve devamını tedarik edebileceğim bişey lazım.
Ne tavsiye edersiniz?
Artes marka ürünler bak. Toplu halde uygun fiyat alabiliriz belki istediğin adede göre değişir tabi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Acer Iconia Tab A200 Ön İnceleme – Galeri & Video
Faydası olurmu bilmiyorum ama 600 tl ye bunu aldım ve bence mükemmel ötesi bir cihaz hertürlü ihtiyacı karşılar denemedim belki ancak eminim ki projede açabilir... Vaktim olursa autocad yükler bir denerim az çok anlıyorum o işlerden.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
donanımhaber'de 200 tl civarındaki tabletlerin bi çok yorumunu okudum.hakkında doğru dürüst şikayet olmayan Codegen var, genelde kullanıcıları memnun diğer markalara nazaran.Kendim kullanmasamda Codegen tavsiye ederim o fiyata tablet arayanlara.
mesela ;
Codegen M71B1 7" 8GB Tablet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)