Bir araba sahibi olabilmek![]()
benım beklentım f20 serı motoru bıraz olsun canlandırmak en basta aracımı yolda tutmak ondan sonra ıstedıgım 1.4 bar gıbı basınc acma ve tahmını 550 hplerde guc alabılmek
tabı 1.4 bar acarkende sanzuman ve dıfrensıyalın kırılmamasını umud etmek ,tamamen kendı zevkim için s2k yapıyorum
tabıkıde roll yapıcam ama bana yakın guclerdekı arabalarla gıdıpte gt40 turbolara 2 bar basan araclarla degıl beklentılerım bunlar![]()
S2000 turbo
atmosferik olarak yapabıldııgım kadar guzel yapmak ıstıyorum.
aklımda 3 parça daha var eger onlarıda alırsam tam ıstedıgım gıbı olacak bakalım
frankestein bi teg hazırlamak. çok iddialı değilim. diyarbakır şartlarında geçilmeyeyim yeter D:
hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Aks Ve Fren Sistemi Düşünüyorum... Bu sene gerçekten cook güzel gececek... Yaz biraz geç kaldı ama bu sene harika denemeler olacak Türkiye Gerçekten iyi hızlandı
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
ailevi durumlardan ötürü 2. aracı erteledik, o yüzden buna konsantre oluyorum biraz daha. ufak tefek güçlendirerek yaza girip, yaz sonu jant-lastik ebatlarında değişikliğe giderek gelecek yıl içerisinde de bilstein amortisörleri alıp biraz daha yol tutturmak hedefim şimdilik![]()
Karburator ve lpg ikilisiyle hiç uğraşamam , bagaj havuzu olsa bir nebz düşünürdüm ama oda olmadığından yine taktırmam![]()
yay,ebc fren balatası, bide eylül'den beri ev de yatmakta olan USDM reflektörü takmak
yaz sonu komple boyaya girecek.
PROJECT01 GARAGE
c-max'e bi ot olmaz.
Bu yaz çalışıp birazda biriktirip üstüne koyup falan ucuz eski birşey almak hayalim var ama üniversiteye kadar bekler.
koskoca 2011 de modifiye namına tek beklentim askeriyede güzel hızlı bir fırkateyne düşüp ege-akdeniz-marmara boyunca gazlamak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)