belli değerler(avans,afr?? ) ile yapılsada net birşey öğrensek artık..
ne kadar teknik bir yorum istiyorsun bilmiyorum amayukarıda yazdım
XOR korayın subaruda denedik benzin bitikti neredeyse ve 30 liralık aldık aldığımız gibi daha gazlamadan vuruntu göstergesi nasıl çalışacağını şaşırdıevin önünde çalışır vaziyette bırakarak benzini bitirdik ve başka istasyondan aldık sorun bitti
Full'den tam depo ile yaptığım kilometreyi başka bir firmadan yarı depodan biraz daha fazlasıyla yaptım.
Gazı berbat araba çekmiyor tekliyor ve diğer firmalara göre daha az gidiyor benzinde sıkıntı yok
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Buarada bnm arabada bir sıkıntı yok 4 kere aldım yakıt arada başka istasyondanda almadım
şimdi wideband taktım bakalım paylaşırım servisim dediğine gore dizellerde çok sıkıntı yaşamışlar
bende ilk defa depoyu doldurdum mazotla sefaköyde yeni açılandan,çekişinde vs bir fark yok bakalım şimdilik memnunum
bende bir faark olmadı delsolda vuruntu muruntu sensoru yok ama yinede yorumlar beni korkuttu ayar dyno şlerim falan wardı opete koştum hemenkorktum yorumlardan
Bahsi geçen benzin tedarikçisinden bugün twin turbo 300zx ime 20 tl lik yakıt almak zorunda kaldım,hiçbir şirketi zan altında bırakmak istemem ancak tecrübelerimi de yazmak durumundayım,
derhal arabam farkedilir şekilde teklemeye başladı, köprüden geçerken basıncı 10psi dan 15 psi a getirmeye çalıştığım zaman araba saçmaladı, normalde 15 psi gördüğüm ayarlarda 12psi falan gördüm kol çıkarırım endişesiyle daha fazla gazlamadım. Kesinlikle memnun kalmadım, yarın bir şekilde yakıtı dibine kadar bitirip başka bir yakıt koyacağım.
binek araçlarda bir sıkıntı yaratır mı bilmem ancak basınçlı araçlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Yukarıda yazdığım kişisel görüşümdür. Ancak yok senin araban öyle yapmış falan gibi şirketi çalışanı çıkışması olursa samimi söylüyorum noter huzurunda aracımın üzerinde tespit yaptırır bilirkişi raporunu buradan yayınlarım. varsa bir aksaklık geç olmadan düzeltilsin.
M-OİL den alıyorum bayadır
Evde Bakırköyde zaten çok memnunum menzil olarak sıkıntısı yok
Ayrıca performans olarakta çok memnunum
Tavsiye ederim
arkadaşım şubattan beri fullden alıyor..dün yeni değiştirmesine ragmen 2 tane bobini bozulmuş 200 liraya mal oldu..servis en son nerden benzin aldınız diye sordu full dedik böyle vakalar çok geliyor servise bizde soruyoruz çogunluk hep full cevabı veriyor dedi...normal araçlarda hemen etkisini göstermiyor 1-2 kere bende aldım sıkıntı yaşamadım ama devamlı alındıgında biyerlerden sorun çıkartıyor...
ben bıraktım abisi o aradaki fark arabanın motorunun içindeki parçaları karşılamıyor arabanın herdakika ustunde olmadığımdan o aradaki farkıda hiseedemem ben yine bzm istasyona gidemediğim zamanlar opete devam etmeye başladım atakoy marina opet
walla ben opet ve shell den başka bişe koymuyorum ...
mazot almış geçen bizim eleman minübüse araba gitmiyo sanki , tepkimesi azalmış , shellden aldım sonra minübüs kendini vtec zannetmeye başladı![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
şansa yaşıyo arabalarımız arkadaşlar dun sanayideydim arızalı bi vosvosun parçalarına baktım içinde n çıkardıkları yakıys baktım adı benzin kendi değil bujiler 4 gun olmuş hala yağlı yağlı
siboplar özellikle egzoz fewna opettwen araç bekliolarmış
std ufak motorlu bi vw modelini bilmiorum parçalarını gordum
yani aynı bize olsa yandık resmen
yine opetten alıyorum ama dua ederek![]()
fullden vazgeçtim artık. EGT yükseliyor + vuruntu sorunu yapıyor araç. Moil 98 veya Bp Ultimate ile böyle şeyler olmuyor. sanırım yüklü araçlara yaramıyor bulaştırmayınız aracınız yüklü ise.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)